Ero Palm Tungsten E ja E2Palm Tungsten E vs E2

Palm Tungsten E2 on korvata erittäin suosittu Tungsten E, suuria parannuksia sen ominaisuuksia. Ensinnäkin, E2 on siirtynyt Intel XScale, joka kulkee paljon nopeammin 200MHz verrattuna 126Mhz Texas Instruments OMAP (ARM) -prosessori. Nopeampi suoritin tarkoittaa nopeampaa ohjelma lastaus ja paremmin yleistä suorituskykyä kaikissa sovelluksissa, jotka olet.

Toinen keskeinen muutos E2 on muisti. Huolimatta siitä, että sama määrä muistia kuin E, on 32MB koko järjestelmä, E2 on muuttunut haihtumattomaan muistiin. Vaikka haihtumaton muisti ei ole niin nopea kuin haihtumaton muisti, sen etuna on säilyttää tietoja, vaikka virta sammuu. Joten jos ette ladata E2 ja akku menee rikki, tiedot eivät mene sen mukana. Tämä on yksi tärkeimmistä huolenaiheista kämmenmikrojen käyttäjille aiemmin ollut. Sen lisäksi säilyttää tiedot, käyttö haihtumaton muisti pidentää akun kestoa hieman, koska sen ei 't tarvitse jatkuvasti virkeänä kuin haihtumaton muisti tekee.

Kytkennöistä, E2 ei vielä ole Wi-Fi sisäänrakennettu, mutta voit ostaa Wi-Fi SDIO kortti siitä. Mikä E2 on on sisäänrakennettu Bluetooth yhdessä IRDA; E on vain IRDA. Ottaa Bluetooth laajentaa ominaisuuksia E2 paljon kauemmas kun nyt on monenlaisia ​​tarvikkeet valita sekä kyky langattomasti lähettää tietoja ilman suurempia ongelmia. Bluetooth lisävarusteita ovat kuulokkeet, GPS-vastaanottimet, ja paljon muuta.Lopuksi E2 on nyt varustettu Palm Athena liitin, joka on monen liitin, kun taas E perustuu mini-USB-liitin. Athena liitintä voidaan käyttää ladata laitteeseen, synkronoida tietokoneen kanssa, tai liittää kuulokkeet.

Vaikka jotkut käyttäjät olivat pieniä tunnontuskia kanssa E2, kuten jotkut heidän aiempia lisävarusteita ei voisi enää yhteensopiva, se on melko hyvä parannus E. It 'on parempi silmälasit ja lisätty ominaisuuksia enemmän kuin tehdä varten mitä se puuttuu.

Yhteenveto:
1. E2 on korvaavan E
2. E2 on 200 MHz XScale kun E on 126Mhz ARM-prosessori
3. E2 käyttää haihtumaton muisti taas E käyttää haihtuvaa muistia
4. E2 on Bluetooth-yhteys, kun taas E ei