Ero NDS ja NDSiNDS vs NDSi

NDS tai Nintendo DS on kannettava pelilaite, joka korvasi ikääntyminen gameboy järjestelmiä, jotka ovat olleet jo jonkin aikaa. NDSi (Nintendo DSi) on uudempi versio pelijärjestelmän että ominaisuudet vähitellen päivityksiä edeltäjäänsä. Luultavasti merkittävin ja varmasti näkyvin ero näiden kahden välillä on lisäksi kaksi kamerat; yksi on sarana, kun taas toinen on ylhäällä kannessa. Ulkoinen kameraa voidaan käyttää ottaa kuvia, jotka voidaan muokata ja jaetaan samalla sisäinen kamera on tarkoitettu käytettäväksi peleissä kuin toinen tapa intuitiivisesti laitteiden ohjausta. Hyvä esimerkki käytöstä kamera on pää seuranta, jossa näyttö muuttaisi riippuen asemasta pään suhteessa näytön.

Toinen muutos NDS on NDSi on katoamista GBA-korttipaikka. Tämä korttipaikka mahdollisti NDS pelata vanhempia GBA pelit ja käyttävät myös muut peli tarvikkeet; kaikkein merkittävin on Guitar Hero: On Tour kiinnitys. Menetys GBA korttipaikka ja valtava määrä nostalgisia pelejä on hieman kompensoi nyt ohuempi ja kevyempi runko NDSi. Se mahtuu helposti osaksi back-taskuun, joten se sopii pelaamista liikkeellä.Parannus, joka näyttää olevan hyvin vähäinen on kasvua näytön 3 tuumaa on NDS on 3. 5 tuumaa ja NDSi. Se ei ehkä ole suuri parannus, mutta mitään kasvettua on ehdottomasti parempi. Lisääntynyt näytön koko vaikuttaa kielteisesti akun laitteen vaikka. Mitä suurempi näyttö kuluttaa enemmän virtaa, mikä tyhjenemisen sama kapasiteetti akku nopeammin. Vähentäminen Näytön kirkkauden pitäisi parantaa ajan, mutta se ei silti ole vastusta NDS annetaan samanlaisissa olosuhteissa.
Yksi merkittävä haittapuoli NDSi on huomattavasti korkeampi hinta, jolla sitä myydään. Lisäämällä kameroiden doesnt 'tunnu perustella huomattavasti korkeampaa hintaa. Enemmän niin, koska juuri muuta ovat parantaneet laitteiston.

Yhteenveto:
1. NDSi on varustettu kahdella kameralla, kun NDS ei ole
2. NDSi on kevyempi ja ohuempi verrattuna NDS
3. NDSi ei enää ole GBA-korttipaikka löytyy NDS
4. NDSi on hieman suurempi näyttö verrattuna NDS
5. NDSi kuluttaa akkua nopeammin kuin NDS