Ero Nintendo 3DS ja Nintendo DSiNintendo 3DS vs Nintendo DSi

Vuodesta DSI, Nintendo on tehnyt toisen harppaus niiden vieressä konsoli, 3DS, ja ottamalla käyttöön 3D osaksi kannettava konsoli. Toisin kuin DSI, ja kaikki muut pelikonsolit, 3DS pystyy tarjoamaan käyttäjälle 3D-näkymä käyttöön autostereoscopy ilman 3D-laseja. Jos 've ollut 3D-elokuva, kokemus pitäisi olla aika samanlainen, mutta ilman laseja. Sen sijaan, että kaksi kameraa, kuten DSI tekee, 3DS lisää toinen ulkopuolella. Molemmat kamerat ulkopuolelle, jotta käyttäjä ottaa 3D-valokuvia ja tarkastella niitä 3D ruudulla.

DSI on varsin yksinkertaistettu ohjausobjekteja, aivan kuten sen edeltäjät. 3DS on muutamia parannuksia suhteen valvontaa. Näyttää siltä, ​​että Nintendo on myös ottanut vihjeitä älypuhelimet ja lisätään liiketunnistimet hallita pelin vain liikkuvat konsoli ympärillä. Liiketunnistimia voidaan käyttää myös seurata liikunnan määrä kantavan henkilön 3DS tekee. Tätä käytetään sitten palkitsemisjärjestelmän kannustaa lapsia kävelemään enemmän. Sen lisäksi liiketunnistimet, 3DS on myös analoginen ohjain sijaitsee vain päälle suuntanäppäimillä.

Sekä DSi ja 3DS on WiFi toiminnallisuutta mutta 3DS ulottuu liitettävyys kaksi uutta ominaisuutta; StreetPass ja SpotPass. Nämä kaksi ominaisuutta, kun laite on lepotilassa. StreetPass yrittää etsiä muita 3DS konsolien läheisyyteen ja siirtää tietoja, kuten huippupisteet, mukautettuja merkkejä ja vastaavat. Toisaalta, SpotPass etsii WiFi hotspot ja lataa pelin tietoja, päivityksiä, videoita, ja monet muut.Viime tulevat yhteensopivuus. 3DS pystyy toistamaan kaikkien DSi pelejä, mutta ei toisinpäin. 3DS pelikorttia on täsmälleen samankokoinen kuin DSI mutta pieni lovi sivussa pitäisi estää käyttäjiä vahingossa työntämällä sitä DSI.

Yhteenveto:
3DS pystyy 3D-näyttö, kun taas DSI voi
3DS on kolme kameraa, kun taas DSI on vain kaksi
3DS on GPS taas DSI doesnt 't
3DS on liiketunnistimet kun DSI ei
3DS on analoginen ohjaus kun DSI ei
3DS on StreetPass ja SpotPass varustelu että DSI doesnt 't ovat