Ero iPad 2 ja LG Optimus PadApple iPad 2 vs LG Optimus Pad

Koska iPad 2 jatkaa siitä mihin alkuperäinen iPad jäi, ei ole pulaa haastajista sen kruunu uusia ominaisuuksia ja parempaa suorituskykyä. Yksi tällainen haastaja on Optimus Pad LG. Ensimmäinen asia, jonka huomaisi välillä on koko näytön. Sen sijaan jäljittelemällä 9,7 tuuman näyttö iPad 2, Optimus Pad on pienempi 8. 9-tuumainen näyttö.

Luultavasti suurin ero iPad 2 ja Optimus Pad, kun se tulee käyttöön on käyttöjärjestelmä. IPad 2 on uusin versio iOS, mikä antaa sille samanlaisen liitäntä muihin Applen tuotteita. Toisaalta, Optimus Pad on Honeycomb, versio Android nimenomaan tarkoitettu tabletteja. Ei todellakaan ole ongelma joko alustan, kun se tulee sovellukset, koska ne molemmat ovat satoja tuhansia niiden arkistoihin.

Aivan kuten useimmat tabletteja, iPad 2 on kaksi versiota, joista toisessa on WiFi ainoastaan ​​ja toinen WiFi ja 3G. Optimus Pad poikkeaa tästä normi eikä vapauta WiFi-ainoa malli. Tämä on huono niille, jotka eivät tarvitse 3G koska hinta on huomattavasti korkeampi verrattuna WiFi-ainoa malli. Toinen alue, jossa Optimus Pad puuttuu vaihtoehtoja on muistissa. Vaikka iPad 2 on kolme variantteja kanssa 16GB, 32GB ja 64GB sisäinen muisti, Optimus Pad vain tulee 32GB malli. Tämä pahentaa vielä puute muistikorttipaikka joka on yleistä muissa Android tabletteja.Yksi myyntivaltteja Optimus Pad on kaksi 5 megapikselin kamerat. Näitä voidaan kuvata 3D-elokuvia 720p tai 2D-elokuvia täydellä 1080p. Jotain iPad 2 näyttää väliin on kyky kuvata 3D-valokuvia, joissa Optimus Pad on täysin kykenevä. IPad 2 ei ole vain kykene ammunta 3D video, sen kamera on vain tarpeeksi voidakseen kuvata 720p. Kun kuvaat stillkuvia, on hyvin selvää, että iPad 2 on huonompi jopa kaikkein ominaisuus puhelin, kamera.

Yhteenveto:

1. IPad 2 on suurempi näyttö kuin Optimus Pad.
2. iPad 2 käyttää iOS kun Optimus Pad on Android tabletti.
3. 3G on rakennettu Optimus Pad mutta valinnainen iPad 2.
4. iPad 2 sisältää useita muistin kapasiteettia, kun Optimus Pad doesnt 't.