Ero Canon XTi ja Canon XSiaCanon XTi vs Canon XSi

Nämä kaksi kameraa kuuluvat Digital Rebel monikerin että Canon käyttää Pohjois-Amerikassa. Nämä myös tehdä maailmanlaajuista nimet 400D ja 450D vastaavasti. Kuten ehkä jo tajunnut pois, XSi on päivittää XTi, ja se tarjoaa melko kourallinen parannuksia verrattuna edeltäjäänsä.

Aloitan XSi nyt tulee 12 megapikselin kenno sijasta 10 megapikselin kenno on XTi. Tarkempaa tarkoittaa parempaa kuvanlaatua ja suurempi kuvakoot. Myös sillä merkitystä valokuvien laatua on kuvaprosessori. Xsi mukana DIGIC III -prosessori, seuraava ja paremmin tarkistaminen XTi 's DIGIC II. DIGIC III sanotaan tuottaa parempia kuvia, kuluttaa vähemmän virtaa ja on paljon nopeampi verrattuna DIGIC II.

Sen sijaan, että 2. 5 tuuman LCD-näytön XTi, The XSi on nyt varustettu 3. 5 tuuman näyttö. Suurempi näyttö helpottaa tarkastella kuvia otetaan näet tarkemmin sitä. Toinen muutos on siirtyminen pois CF-kortit, että yleisempää SD-kortteja. Se 'ole niin SD-kortit ovat parempia kuin CF-kortit, mutta se on erittäin suosittu ja sitä käytetään monissa eri laitteissa syrjään digitaalikameroita. Kanssa XSi, voit helposti vaihtaa muistikortteja kanssa muiden laitteiden tai löytää uuden, lähikauppa.Lopuksi pariston XSi on päivitetty toisessa on suurempi kapasiteetti. Se voi kestää jopa 600 laukausta täydellä latauksella verrattuna noin 500 laukausta, että XTi voi ottaa. Tämä voi pidentää käytettävyyttä XSi hieman enemmän satunnainen käyttäjä. Suurkäyttäjiä, se voisi olla hyvä investoida akku pito sillä se voi moninkertaistaa akun käyttöikää sekä parantaa käsittelyn kameran.

Yhteenveto:
1. XTi on vanhempi 400D, joka on onnistunut, että XSi, joka tunnetaan myös 450D
2. XTi on pienempi anturi resoluutio kuin XSi
3. XTi on DIGIC II -prosessori taas XSi on DIGIC III
4. XTi on pienempi näyttö kuin XSi
5. XTi käyttää CF-korttien kun XSi käyttää SD-kortteja