Ero Punapistetähtäin ja Red DotPunapistetähtäin vs Red Dot

Kapasiteetti paljaalla silmällä on upeaksi on riittämätön tietyissä tilanteissa. Työkalut kuten suurennuksen, tarkennus ja zoom ovat olleet erittäin hyödyllistä tekee laadun näkemykset yksilön täytyy nähdä. On ollut mitään löytöjä aurinkokunnan ilman ihmeitä kaukoputket. Kuvat, erityisesti pitkän matkan itse, ei voi täysin nauttia ilman etuisuuksia digitaalikameran.

Vaikka laajalti saatavilla muissa koneissa, käyttö refleksi valon ja PUNAPISTETÄHTÄIN ovat tärkeämpiä useimmissa nykyaikaisessa sodankäynnissä ja taistelukentällä laitteita. Target pisteet ovat kriittisiä toimituksen hyökkäysten molempien osapuolten ja voidaan saavuttaa vain avulla moderni, täysin varustettu aseita. Miten refleksi näkö ja PUNAPISTETÄHTÄIN käyvän tällä areenalla?

Reflex näky on optinen näky joka heijastaa ristikko tai kuvan pariksi lasia päällekkäin tavoitteita. Se on ei-suurentava tyyppinen näky, löytyy eri ampuma, kaukoputket ja kameroita. Jotkut jättiläinen sotilasorganisaatiot suosimaan refleksi nähtävyyksistä koska tarkkuus, laatu, kestävyys, helppo, ja erinomaisen suorituskyvyn se palvelee. Tämän tyyppinen näky on myös vastaanottavaisia ​​muuttuvissa valaistusolosuhteissa kuin nämä tekijät vaikuttavat suuresti toimituksen tavoitteita. Sijoittaminen refleksi tähtäimeensä panssari on merkittävä myös niiden ergonomia kuin runsaasti tilaa ja tavoitteena on estää vamman käyttäjälle ja ase purkautuu käytön aikana tämän näky.

Toisaalta, red dot näky pohjimmiltaan käyttää putkea ja esittelee punainen piste sijasta tähtäin yli tavoitteen. Useimmat refleksi nähtävyydet perustuvat ja joskus kuviollinen tämäntyyppisistä näky. Piste, mittaus 5 minuuttia kulman (MOA), valaistaan ​​punaisella-valoa lähettävä diodi (LED). Punainen piste näkemältä 's akku on arviolta 50000 tuntia. Jotkut ase käyttäjät haluavat red dot pohjimmiltaan koska sen käytön helppous.Ei ole ollut taattu eroja refleksi näkö ja PUNAPISTETÄHTÄIN. Yleensä käyttäjä 's tyydytystä katsotaan tuovan esiin arvioita. Kaiken kaikkiaan molemmat nähtävyyksistä käytetään edelleen eniten sotilaalliset ryhmät ja siviileihin paljon pelkoa kriitikoilta.

Yhteenveto:

1. Reflex näky on optinen näky joka heijastaa ristikko tai kuvan pariksi lasia päällekkäin tavoitteiden taas PUNAPISTETÄHTÄIN pohjimmiltaan käyttää putkea ja esittelee punainen piste sijasta tähtäin yli tavoitteen.