Ero IP CCTV ja analogisten CCTVIP CCTV vs analoginen CCTV

Yksi tärkeimmistä asioista liiketoiminnan tänään on turvallisuus tarjoaminen tiloissa. Auttaakseen ratkaisemaan tämän alati vaikea ongelma, CCTV kamerat on syntymässä olevan yksi suosituin vaihtoehtoja varmistaa, että yhtiö valinta on turvallista. Nämä valvontakameroilla tulevat eri luokituksia. Laajin valintoja, jotka olisi tehtävä, pitäisikö valita IP CCTV tai hyödyntää analogisen CCTV. Tietää, mikä on paras vaihtoehto, on tärkeää ymmärtää, miten kahden järjestelmät toimivat.

Analogisen CCTV on kamera, jota käytetään kuvaamaan videon, joka tulee tietyssä perinteisellä tavalla. Kun syömällä videon, nämä kuvat lähetetään sitten suorana koaksiaalikaapeli ja tallennetaan nauhalle, kuten VHS, DVR tai jopa analogisen video digitoidaan ja tallennetaan kovalevylle.

IP CCTV, toisaalta, on hieman erilainen kuin analoginen kamera, että kamerat kaapata video, joka on tallennettu kameran ja koodata videon, joka sitten lähetetään Internet Protocol digitaalisena höyryä, siksi termi IP CCTV. Tässä tapauksessa ei muuntaminen tapahtuu teoksia analogisessa CCTV. Vuonna IP CCTV, Network Video Recorder (NVR) varmistaa, että kaikki kamerat kytketty järjestelmän toimintaa ja jopa säätelee erityinen RAID ohjaimet.

Kuten olisi uskonut, IP CCTV on parempi kuin analogisen CCTV. Yksi suurimmista eroista näiden kahden kamerat on selkeyttä kuvan. Analogisessa CCTV, kuva on rakeinen ja voi erityisesti paikantaa henkilö kiinnostava. Pixellation IP CCTV on melko hyvä, koska kamerat voi tarjota jopa 10 Mt pixellation, mikä tarkoittaa, että kuvat näytetään ovat korkealaatuisia.

Verkko videonauhuri on myös korkealaatuinen yli aiemmin käytetty Digital Video Recorder (DVR). Vuonna NVR jokainen kamera on itsenäinen yksikkö, joka voidaan tarkastella, ohjata ja tallennus voidaan yksittäisesti varastoitu. NVR myös avulla käyttäjät voivat käyttää sisältöä videon ja muokata tai jopa manipuloida sisältöä. DVR, kaikki tämä ei ole mahdollista etänä, koska kirjaa tallennetaan vain pienellä alueella.Kun se tulee turvallisuuden tallenteita, IP CCTV on paras vaihtoehto verrattuna analogiseen CCTV. Tämä johtuu siitä, että IP CCTV on salata kaikki tiedostot ennen varastointia, eli se on erittäin vaikea päästä käsiksi tietoihin tallennetaan ellet ole kirjautumistiedot. Analogisessa CCTVs, kaikki mitä tarvitaan on saada CCTV ja että sinun on pääsy kaikkiin analogiset tallenteet.

Toinen plus joka tekee IP CCTV parempi valinta näiden kahden on, että vaikutus etäisyyden. Vuonna pitkiä matkoja, analogisen CCTV tarjoaa rakeinen ja erittäin epämääräinen kuvanlaatu. Käyttämällä IP CCTV on parempi kuvan laatu, vaikka tietty henkilö tai kohde kiinnostava on kaukana.

Analogisessa kameran, joka on tallennettu on mitä on tallennettu. Tämä ei ole asia, kun se tulee IP CCTV, koska se tarjoaa digitaalisen zoom-toiminto, mikä tarkoittaa, että kuva mahdollistaa zoomaus, kun laatu säilyy.

 Yhteenveto

IP CCTV tallentaa yli tallenteet verkossa
Analoginen CCTV voi tallentaa vain paikallisesti
Kuvan laatu on parempi IP CCTV kuin analoginen CCTV
Kuva Analogisten CCTV voidaan tarkastella vain paikallisesti, mutta IP CCTV tallenteita voi katsella etänä