Ero AA ja AAAAA vs. AAA

AA ja AAA ovat akku nimityksiä, joita käytetään osoittamaan kokoon ja mahdolliseen latauskapasiteetista tiettyjen paristojen. Merkittävin ero näiden kahden välillä, on niiden koko. AAA paristot ovat pienempiä kuin AA. Tämä on tärkeää, koska paristokäyttöinen laitteita käytetään usein vain yhtä tiettyä kokoa. Vaikka ei mahdu AA paristo AAA-korttipaikka, voit ehkä löytää sovittimia, jotka voidaan tehdä AAA mahtuu AA korttipaikkaan.

AA ja AAA kuljettaa saman verran jännitettä, samoin kuin isompi akkuja, kuten D-tyypin. Tämä johtuu siitä, että ne ovat pohjimmiltaan vain yhdessä solussa. 9 voltin paristoa hyödyntää kuusi solujen sarjassa keksiä korkeamman jännitteen. Pienempi koko AAA tarkoittaa, että on pienempi määrä sähkökemiallisen materiaalia, joka sisältää, että sähkövaraus. Vaikka tämä johtaa suoraan pienempään määrään käytettäessä AAA akku, näin ei aina tapahdu, koska on olemassa tehokkaat AAA-akut, jotka saattavat ylittää kapasiteetin standardin AA-paristo.

Käyttö AA ja AAA vaihtelee usein, ja ei ole asetettu standardeja milloin käyttää toistensa päälle, mutta olet todennäköisesti huomaamaan, että laitteet, jotka kuluttavat paljon virtaa, käytön AA-paristoa. Esimerkkejä korkea kulutus laitteita, ovat paristokäyttöinen leluja ja pienten sähköisten taskulamput. Näiden laitteiden käyttää useampaa kuin yhtä AA-solu nostaa jännitettä, tai kasvattaa toiminta-aikaa. AAA-paristoa ovat usein vähän virtaa, tai kannettavia laitteita, jotka don 't kuluttavat liikaa valtaa. Kellot ja kaukosäätimet ovat hyviä esimerkkejä laitteista, jotka don' t tarvitsevat usein akun vaihtoon.

Sillä akut, sinun olisi laturi, joka sopii akkuja, mutta jos sinulla on sekä AA ja AAA-paristoa, voit löytää latureita, joka voi ladata molempia. Heillä on liikkuva osa, joka käyttää jousi työntää akku tiukasti paikalleen. AA ja AAA samat sähköiset ominaisuudet, ja laturi ei tarvitse käsitellä eri.

Yhteenveto:1. AAA akut ovat pienempiä kuin AA.

2. AAA kuljettaa pienempi määrä materiaalia verrattuna AA.

3. AAA-paristoa voi kuljettaa pienemmän määrän maksun verrattuna AA.