Ero Samsung Galaxy S ja Nokia N8Samsung Galaxy S vs Nokia N8

Koska sota älypuhelimien ylivoima jatkuu, näemme yhä enemmän tarjonta ylhäältä puhelimen valmistajat maailmassa. Galaxy S ja N8 kaksi tarjonnasta Samsungin ja Nokian high-end markkinoilla. Tärkein ero niiden välillä on käyttöjärjestelmän Nokia edelleen tikkuja kanssa Symbian OS että he 've käyttää puhelintaan hyvin pitkään. Samsung päätti mennä uuden Syömäkone, Google' s Android. Symbian on mitä monet ihmiset odottavat Symbian olevan, kokeiltu. Vaikka Android näyttää olevan pitkä matka, nopea kehitys kurssi on jo antanut ratkaisuja useimmat ongelmat.

Jotain, joka sinun tulisi tietää Galaxy S on, että se tulee useita muunnelmia riippuen harjoittaja saat sen. Vaikka ne näyttävät hyvin erilaisia, ne ovat edelleen samat konepellin alle ja useimmat erot ovat pelkkiä estetiikkaa. N8 ei ole eri versioita niin saat täsmälleen sama puhelin riippumatta harjoittaja päätät mennä.

Galaxy S on suurempi puhelin verrattuna N8 sekä leveys ja korkeus, mutta on vähän ohuempi. Ottaen huomioon tämän, se on vähän yllättävää tietää, että Galaxy S on kevyempi kuin N8. Suuri osa kasvusta kokoa Galaxy S voidaan katsoa johtuvan sen näyttö. Se on 4 tuuman AMOLED-näyttö, kun taas N8 on vain 3. 5 tuuman näyttö. Puoli tuumaa ehkä tunnu paljon, mutta sinun täytyy nähdä se todella arvostaa sen kokoa. Galaxy S on myös virtansa parempi prosessori kuin N8. Sen ARM-prosessori kellotetaan 1Ghz kun N8 's on vain kellotaajuudella 680MHz.Yksi suuri etu, että N8 on yli Galaxy S on valtava resoluutio sen kameran. N8 kamera on resoluutio on 12 megapikseliä, kun taas Galaxy S on vain 5 megapikseliä. Galaxy S kamera on tyypillistä useimmille älypuhelimet kun taas digitaalikamera; vaikka sinun ei pitäisi odottaa sitä esiintymään par yhdellä.

Yhteenveto:

Galaxy S käyttää uusinta versiota Android vaikka N8 käyttää Symbian

Galaxy S tulee useita muunnelmia, kun N8 ei

Galaxy S on suurempi, mutta kevyempi kuin N8

Galaxy S on isompi näyttö kuin N8

Galaxy S on nopeampi kuin N8