Ero Nokia N8 ja Sony Vivaz ProNokia N8 vs Sony Vivaz Pro

Suurin ero Nokia N8 ja Sony Vivaz Pro on jälkimmäinen 'laitteistosta QWERTY-näppäimistö takana ruudulla. Se liukuu vasemmalle ja voidaan käyttää vaakasuunnassa paljon nopeammin tietojen syöttämistä kuin käytettäessä näytön näppäimistöllä . N8 doesnt 't ovat laitteisto näppäimistö ja on täysin riippuvainen sen kosketusnäyttö kaikkien panos. N8 voi myös tarjota suuremman kuvaruutunäppäimistön ollessa vaaka-asennossa, mutta se voi 't jäljitellä näkövammaisille palautetta aidolta.

Kokonsa ja muodon, Vivaz Pro on varmasti kevyempi ja pienempi sekä korkeus- ja leveyssuunnassa samalla hieman paksumpi kuin N8. Tämä on varsin epätavallista, sillä useimmat liukusäädintä taipumus olla suurempi kuin ei-liukusäädintä. Osa kokoero voidaan katsoa ruudulla N8 on suurempi 3. 5inch näyttö verrattuna 3. 2 tuuman näyttö on Vivaz Pro. Toinen merkittävä ero näiden kahden on sisäisen muistin määrä, että jokainen puhelin on. Vaikka N8 pakkauksissa 16GB sisäinen muisti, Vivaz Pro on vain 75MB. Toki Vivaz Pro voidaan toimittaa 8GB muistikortti laatikossa mutta kun täytyy laajentaa, sinun täytyy vaihtaa sitä jonkin 16GB-kortti; maksimi että Vivaz Pro mahtuu. Se vain on sama kuin sisäinen muisti N8, joka voi myös majoittaa microSD-kortteja jopa 32 Gt kapasiteettia yhteensä 48 Gt tallennustilaa.

Näkökohta jossa Vivaz Pro ei voi kilpailla N8 on kamera. Vivaz Pro on 5 megapikselin kamera, joka on myös pystyy ottamaan 720p videota 24fps. Toisaalta, 12 megapikselin kamera N8 vie ylivoimainen valokuvia; osittain koska sen automaattitarkennus ominaisuus ja Carl Zeiss optics.The N8 on myös pystyy ottamaan 720p videoita, mutta 30 fps. 30fps on paljon parempi online-videoita, koska se voidaan helposti muuntaa 15fps, mikä on normi online-videoita. Kanssa 24fps, algoritmi on monimutkaisempi ja enemmän laadun heikkenemistä odotetaan.Lopuksi Vivaz Pro on vanhempi Symbian S60-käyttöjärjestelmä, kun N8 on paljon uudempi Symbian ^ 3. S60 on kokeiltu, mutta on lähes vanha verrattuna monet uudemmat käyttöjärjestelmät älypuhelimille. Symbian ^ 3 on korvata S60 ja tarjoaa monia suorituskyvyn eduista.

Yhteenveto:

Vivaz Pro on QWERTY-näppäimistö, kun taas N8 ei

Vivaz Pro on pienempi ja kevyempi kuin N8

Vivaz Pro on pienempi näyttö kuin N8

N8 on paljon enemmän muistia kuin Vivaz Pro

N8 on paljon parempi kamera kuin Vivaz Pro