Ero Mobile ja matkapuhelinMobile vs Cell Phone

Kun katsella ympärilleen, mahdollisuudet ovat näet, että useimmat ihmiset pitävät matkapuhelin tai matkapuhelimet. Niistä on tullut olennainen osa ihmisten 's arjessa, että useimmat niistä eivät voi elää päivä ilman sitä. Tekniikka on mahdollistanut sen, että ihmiset voivat kommunikoida toistensa kanssa puhelimiin.

Ajatus puhuminen lennätin tai puhelimitse luotiin 1800-luvun puolivälissä. Se tapahtuu sähkösignaalien hyvin paljon niitä käytetään lennätin. Vuoteen 1800, Alexander Graham Bell luonut puhelimen.

Puhelinta on tapahtunut merkittäviä muutoksia ja parannuksia lähtien kun sen perustamisesta nykyhetkeen saakka. Suurista puhelimista ohi kehittynyt pienempiä, kätevä, ja hyvin paljon käytetty matkapuhelimissa tänään.
Matkapuhelimet luotiin koska ihmiset 's tarve kommunikoida vaikka ulkopuolella kotinsa jossa puhelimet ovat yleensä sijoitettu. Ne oli tarkoitettu käytettäväksi sekä autoissa autojen, joten nimi matkapuhelin. Ne ovat akkukäyttöisiä ja ovat hyvin kevyitä. He saavat sähköstään auton 's akun ja on varustettu antenneja, jotka yhdistävät palveluntarjoaja, joka on solun sivustoja pitkin useilla eri aloilla.

Koska ne käyttävät cellular tekniikkaa, niitä kutsutaan myös matkapuhelimia. Matkapuhelimet tai matkapuhelimista ovat elektronisia laitteita, jotka voivat soittaa ja vastaanottaa puheluita missä tahansa edellyttäen, että ne pääsee matkapuhelinverkkoon. On olemassa kolmenlaisia ​​matkapuhelimista: kannettava tai langaton puhelin, kuljetettavista puhelin, ja matkapuhelin. Matkapuhelimet ovat siis tyyppiset matkapuhelimet, mutta ei kaikki matkapuhelimet ovat liikkuvia vaikka nykyään ihmiset käyttävät 'mobile' ja 'solu' viittaa samaa asiaa.Matkapuhelimet ja matkapuhelimet ovat samat ominaisuudet. Sen lisäksi sekä saapuvia, he myös käyttäjät voivat lähettää teksti- ja multimediaviestejä, lähettää ja vastaanottaa sähköposteja, on Internet-yhteys, ja käyttää monia muita sovelluksia. Niitä kutsutaan eri nimillä eri paikoissa. Suurimmassa osassa Eurooppaa niitä kutsutaan 'kätevä puhelimissa.' Yhdysvalloissa ja useimmissa muissa paikoissa, niitä kutsutaan 'matkapuhelimet', kun taas Yhdistyneessä kuningaskunnassa niitä kutsutaan 'matkapuhelimia.'

Yhteenveto:

1. Matkapuhelimet ovat puhelimet, jotka on alun perin luotu käytettäväksi ajoneuvoissa, kun matkapuhelimet ovat puhelimet, jotka käyttävät solun tekniikkaa.
2. Sekä matkapuhelimet ja matkapuhelimet ovat käteviä, mutta kun matkapuhelimet ovat akkukäyttöisiä ja sitä voidaan käyttää missä tahansa, muun tyyppiset matkapuhelimet eivät ole, ja voidaan käyttää vain muutaman metrin päässä talosta (langaton puhelin).
3. Sekä matkapuhelimet ja matkapuhelimia käytetään viittaamaan samoihin thingCto kätevä puhelin, jota voidaan käyttää viestien lähettämiseen ja sähköposteja, tarjoamaan Internet, ja ottaa ja tallentaa kuvia ja videoita. 'Mobile' on termi, jota käytetään Britanniassa taas 'solu' on termi, jota käytetään USA: ssa.