Ero FFmpeg ja MEncoderFFmpeg vs. MEncoder

FFmpeg on ilmainen ohjelmisto, avoimen lähdekoodin projekti. Se luo kirjastoja ja ohjelmia, jotka on suunniteltu erityisesti käsittelemään multimediaa tiedot. Se julkaisee nämä kirjastoja ja ohjelmia GNU Lesser General Public License (myös yleisesti tunnettu GNU General Public License, riippuen siitä mitä vaihtoehtoja on käyttäjän saatavilla). On olemassa muutamia ominaisuuksia FFmpeg jotka ovat merkittäviä kuin toiset. Näitä ovat libavcodec, joka on audio ja video codec kirjasto (useita muita projekteja käyttää tätä koodia); libavformat, joka on ääni- ja video-astian mux ja demux kirjasto (eli kirjasto, joka sisältää multiplekserit ja demultiplekserit C laitteita, jotka reveres multiplexing); ja ffmpeg komentoriviltä ohjelma, jota käytetään muuntamaan multimedia-tiedostoja.

MEncoder on ilmainen komentorivityökalu käytetään nimenomaan purkaa, koodata ja suodatin tiedostoja. Kuten FFMEPG, se julkaistu GNU General Public License. Se liittyy läheisesti MPlayer C se pystyy muuntaa kaikki erityyppiset mediaformaatti että MPlayer voi lukea osaksi lukuisia sekä pakkaamattomien ja pakattujen. Se tekee tämän muuntaminen käyttämällä erilaisia ​​koodekkeja. MEncoder tulee myös vakiona jakelupakettia MPlayer.

FFmpeg koostuu lukuisia ominaisuuksia ja komponentteja. Nämä komponentit sisältävät, mutta eivät ole rajoittuneet, ffmpeg, joka on komentorivi työkalu, jota käytetään muuntamaan yhden videotiedoston formaatista toiseen (se on myös kyky tarttua ja koodata reaaliajassa TV-kortin); ffserver, joka on HTTP ja RTSP multimedia streaming-palvelin käyttää nimenomaan suorien lähetysten (se on myös kyky aikaa siirtymässä suorien lähetysten); ffprobe, joka on komentorivityökalu käytetään osoittamaan tietoa; libavutil, joka on mitä kutsutaan auttaja-kirjasto, joka sisältää rutiinit, jotka ovat yhteisiä eri osat FFmpeg (se sisältää Adler32, CRC, MD5, SHA1, LZO purkaja, Base64, kooderi / dekooderi, des encrypter / decrypter, ja AES encrypter / decrypter); ja libavfilter, jota käytetään korvaamaan vhook, jolloin video voidaan muuttaa tai tutkittava välillä dekooderi ja kooderi.

MEncoder mukana monenlaisia ​​valmiuksia. Se on kyky lukea jokaisesta lähteestä josta MPlayerista voi lukea. Se voi myös purkaa kaikki media, joka MPlayer pystyy dekoodauksen, sekä tukemaan kaikkia suodattimia, jotka MPlayer voi käyttää. MEncoder mahdollistaa myös kopioida muunneltua audio- ja / tai video osaksi tulostetiedostoon välttämiseksi menettämättä laatua seurauksena uudelleen koodausta. MEncoder sisältää samat monenlaisia ​​hyvin muokattavissa video- ja audio suodattimet, joita käytetään muuttamaan videon ja äänen stream (rajaus, skaalaus, pystysuora käännetään, ja Gammakorjaus, muutamia mainitakseni).Yhteenveto:

1. FFmpeg on avoimen lähdekoodin projekti, joka luo kirjastoja ja ohjelmia, jotka käsittelevät multimediadatan; MEncoder on komentorivi työkalu, joka tulkitsee, koodaa, ja suodattaa tiedostoja.