Ero Samsung Galaxy S2 (Galaxy S II) ja Galaxy S 4GSamsung Galaxy S 4G julkistettiin vain kuukausi ennen Galaxy S2. Vaikka entinen on vain uudelleenlämmityksestä onnistuneen Galaxy S, jälkimmäinen on suuri muutos tässä. Ensimmäinen ero Samsung Galaxy S2 ja Galaxy S 4G on koko näytön. Vaikka Galaxy S 4G säilyttää 4 tuuman näyttö Galaxy S, Galaxy S II saa lievää kasvua 4. 3 tuumaa. Kokoa laitteen ei kasvanut niin paljon ja Galaxy S2 on jopa ohuempi kuin Galaxy S 4G.

Toinen ero Galaxy S II ja Galaxy S 4G on prosessori käytetty. Galaxy S 4G käyttää samaa 1GHz prosessori päässä Galaxy S. Toisaalta, Galaxy S2 käyttää kaksiytiminen suoritin, joka pyörii suuremmalla nopeudella 1. 2Ghz. Android-puhelimet hyötyvät suuresti, joilla on useita ytimiä, koska useita sovelluksia, jotka toimivat samanaikaisesti taustalla. Sovellukset voidaan järjestää kahden ytimen tasapainottaa kuorma tasaisesti tai antaa enemmän laskentatehoa yksi etualalla.

Galaxy S2 on myös paremmat tiedot, kun se tulee kamerat. 5MP kamera Galaxy S 4G on hyvä tarpeeksi useimmille ihmisille, ja se voi tallentaa HD-videoita 720p. Kamera Galaxy S2 saa mukavan kolahtaa 8MP vieläkin parempia kuvia; se voi myös tallentaa 1080p videoita kiitos paljon nopeampi. Edessä päin kamera, joskaan ei yhtä tärkeä, on myös parannettu 2mp selvempiä kuvia aikana videopuhelut.

Lopuksi Galaxy S2 on varustettu paljon enemmän sisäistä muistia; se tulee 16GB ja 32GB variantteja, kun taas Galaxy S 4G vain tulee 1 GB sisäinen muisti. Varastointi ei ole oikeastaan ​​ongelma näitä puhelimia, koska heillä on microSD-korttipaikka, johon mahtuu jopa 32 Gt. Mutta se voi vaikuttaa sovellusten määrä voi asentaa puhelimeen. Useimmat sovellukset tarvitsevat tilaa sisäiseen muistiin; ja ellet juurruttaa laitteeseen, 1GB sisäinen muisti Galaxy S 4G loppuu melko nopeasti.

Yhteenveto:Galaxy S2 on isompi näyttö kuin Galaxy S 4G

Galaxy S2 on huomattavasti nopeampi kuin Galaxy S 4G

Galaxy S2 on parempi kameroita kuin Galaxy S 4G