Ero iPad ja iPad 2



iPad vs iPad 2

Kuten odotettua, Apple on päivitys iPad markkinoilla. IPad 2 esittelee monia parannuksia yli sen edeltäjä, mutta kukaan ei ole välttämättä uusia sen monet kilpailijat. Aluksi iPad 2 on huomattavasti ohuempi kuin iPad. Paksuuden pienentäminen helpottaa huomattavasti pitää
iPad 2, puhumattakaan hämmästyttävän tyylikäs. IPad menettänyt 30% sen paksuudesta ojentamalla akku saavuttaa suuri, mutta ohut rakentaa.

Merkittävä parannus iPad 2 on työllistämisestä dual core A5-prosessori, joka on myös odotetaan näkyvän iPhone 5 lähikuukausina. Dual core prosessori, apunaan Apple 's rajoitettu moniajo, tekee iPad 2 erittäin nopeaa lainkaan tehtävät, jotka se. Se myös varmistaa, että et koe hidas suorituskyky ajettaessa toisen sovelluksen taustalle, kuten musiikkisoitin.

Puuttuminen meteli massojen, Apple päätti lopulta lisätä kameroita iPad 2. Puute kameran alkuperäisen iPadin oli paljon ihmisiä ymmällään, koska iPhone 3, sitä edeltäneet, jo melko hyvä kameroita. Tämä puute alkuperäisen iPadin käsitellään nyt iPad 2, mutta suhteellisen heikko laitteisto. Taaksepäin kuvaava kamera on vain 0,7 megapikseliä, joka voi ottaa kuvia, joiden 960720 resoluutio; juuri tarpeeksi hyvä näytön katselu. Se pystyy myös ottamaan videota samaan resoluutio on 720p. Edessä päin kamera on vielä pienempi resoluutio olevan vain VGA. Nämä tiedot ovat varmasti parempia kuin olemattomat kamerat iPad mutta eivät läheskään mitä aikalaisensa tarjoavat.



Kaksi viimeistä erot ovat vain vähäisiä ja ei pitäisi vaikuttaa suorituskykyyn mitenkään. Ensimmäinen on asennus iOS 4. 3 iPad 2. Alkuperäinen iPad voidaan päivittää samaan versioon; se vain kestää, että ylimääräinen vaihe päivittämisen, joka voi olla pieni hässäkkä joillekin. Toinen on värimaailman. Alkuperäinen iPad vain tuli musta, mutta iPad 2 on kaksi värivaihtoehtoa; mustavalkoinen.

Yhteenveto:

1. IPad 2 on ohuempi ja kevyempi kuin iPad.
2. iPad 2 on kaksiytiminen prosessori, kun taas iPad doesnt 't.
3. iPad 2 on kaksi kameraa samalla iPad doesnt 't mitään.
4. iPad 2 alukset uusimman version iOS taas iPad doesnt 't.