Ero iPod Touch 2G ja 3GiPod Touch 2G vs. 3G

IPod Touch on tavallaan Oddball tuote, koska sen ei 't todella muistuttavat muita iPod-malleja, se on enemmän kuin iPhone ilman puhelinta ominaisuuksia. Se on käynyt läpi muutamia päivityksiä merkitään sen sukupolvien. Yksi suuri hyppyjä on 2G 3G. Suurin ero iPod Touch 2G ja iPod Touch 3G on sisällyttämistä nopeampi prosessori ja enemmän muistia jälkimmäisessä. Kun kaksinkertainen määrä muistia ja noin 35% enemmän laskentatehoa, iPod Touch pystyy käsittelemään vaativampia iOS sovelluksia, kuten pelejä.

IPod Touch 3G on myös varustettu uudempia ja tehokkaampia GPU kuin iPod Touch 2G. GPU vastaa tekee television kuvaa, onko se sitten 2D- tai 3D. Paremmin GPU iPod Touch 3G avulla se käsitellä enemmän graafisesti vaativiin sovelluksiin, kuten 3D-pelejä. Niinpä jotkut pelit voivat olla toistaa iPod Touch 3G, mutta ei iPod Touch 2G, koska se ei voi selviytyä vaatimuksia.

Tietenkin tehokkaampi laitteisto tuovat mukanaan enemmän tehonkulutusta. Tämä on varsin huomattava, kun tarkastellaan tuntimäärä se voi toistaa musiikkia; 30 tuntia iPod Touch 3G ja 36 tuntia iPod Touch 2G, tämä siitäkin huolimatta, 6% suurempi kapasiteetti iPod Touch 3G 's akku.

Lopuksi iPod Touch 3G selviytyy alati kasvava tarve varastointi. Vaikka iPod Touch 2G tulee malleissa jopa 32 Gt, iPod Touch 3G on 64GB malli yhdessä alemman suurikapasiteettiset. Tämä on erittäin tärkeää, koska kaikki Applen tuotteet eivät ole muistikorttipaikkaa, ja olet periaatteessa juuttunut kapasiteetti jotka malli mukana tullut.IPod Touch 3G on enemmän yhteistä uusin malli kuin iPod Touch 2G, joka on enemmän yhteistä ensimmäisen sukupolven iPod Touch.

Yhteenveto:

1. iPod Touch 3G on nopeampi prosessori ja enemmän muistia kuin iPod Touch 2G.
2. iPod Touch 3G käyttää uudempaa GPU kuin iPod Touch 2G.
3. iPod Touch 3G on isompi akku, mutta lyhyempi akun kuin iPod Touch 2G.