Ero iPhone 4G ja Samsung VibrantiPhone 4G vs Samsung Vibrant

IPhone 4, joka on nyt pidetään kuningas älypuhelimen mäki, on ollut muutamia haastajia ja Samsung Vibrant on yksi parempia. Samsung Vibrant on vain yksi versio alkuperäisestä Samsung Galaxy S, joten niiden tiedot olisivat hyvin lähellä toisiaan. Ensimmäinen ero iPhone 4 ja vilkas on sovellusten määrä ne tällä hetkellä ovat. Koska iPhone 4 on käynnissä IOS, joka on ollut olemassa jo jonkin aikaa ja jota muut Applen laitteiden, se on paljon enemmän sovelluksia kuin Android, joka on käyttöjärjestelmä Voimakkaat. Tämän odotetaan tullut vähemmän tekijä yhä useampien ihmisten ohjelmointi Android.

Kuten Galaxy S, Vibrant on 4 tuuman näyttö, joka on paljon suurempi kuin 3. 5 tuuman näyttö iPhone. Vaikka iPhone on suurempi tarkkuus, sitä suurempi näytön koko on yhä tärkeämpää. Elinvoimainen vain 16 gigatavun sisäinen muisti, kun iPhone tulee joko 16GB versio tai 32GB yksi. Vaikka sisäinen muisti vilkkaan on vain sama kuin pienempi kapasiteetti iPhone, sen muistikorttipaikka tarkoittaa, että voit lisätä 32GB microSD-kortti laajentaa tallennuskapasiteettia. IPhone puuttuu korttipaikka ja käyttäjä juuttunut muistin määrä hänen yksikkö on alusta alkaen.

Lisäys iPhone 4 on edestä päin kamera, joka mahdollistaa videopuhelut vaan Wi-Fi-yhteydet vain. Galaxy S oli sama edessä päin kamera, joka mahdollistaa videopuhelut 3G mutta se on poistettu sykkivässä; Siten Voimakkaat ei ole videopuhelut ominaisuudet.Lopuksi Elävä on yksinomaan T-Mobilen mutta sinulla on Galaxy S ja sen muut muunnelmat, kun et ole tilannut T-Mobile. Vaikka iPhone on myös tilattavissa eri puhelinyhtiöt maailmassa, voit silti saada lukitsematon versio Apple tallentaa ja käyttää sitä missä tahansa operaattorin haluat.

Yhteenveto:
1. iPhone on enemmän apps kuin Elinvoimainen
2. Elävä on isompi näyttö kuin iPhone 4
3. Voimakkaat voi olla enemmän muistia kuin iPhone 4
4. Elävä on käyttäjän vaihdettavissa oleva paristo, kun iPhone 4 ei
5. Voimakkaat ei ole eteen päin kamera kuin että iPhone 4