Ero Dynaaminen kontrasti ja True ContrastDynaaminen kontrasti vs True Contrast

Yksi tärkeimmistä huomioista ostaessaan uudempiin näyttöjen kontrastisuhde. Se on mittaus asteen erottaminen kirkkaimman ja tummimman arvoja että näyttö pystyy lisääntymään. Useimmissa LCD-näytöt on vaikeuksia uudestaan ​​mustaa jotkut taustavalon valoa on silti tihkua läpi LCD. Suurin ero näiden kahden välillä on tavallista arvoja. Samasta näyttö, dynaaminen kontrasti on paljon suurempi verrattuna tosi kontrastia.

Todellinen kontrasti on myös yleisesti kutsutaan staattinen kontrasti. Mittaus tehdään, kun taustavalon kirkkautta pidetään vakioarvossa. Korkea dynaaminen kontrastisuhteen saavutetaan älykäs ohjaus taustavalon kirkkautta. Tummissa, näyttö olisi himmentää taustavalon, joka mahdollistaa paljon tummempi mustat. Tämä tekniikka voi olla ongelmallista, kun suurin osa kuva on tumma ja pieni kirkas alue, koska se voi aiheuttaa oversaturation kuvan.

Käyttävät näytöt LED-taustavalot paljon paremmin pysyä uskollisena dynaaminen kontrasti on todettu. Lamppujen sipulit ovat varsin alttiita edellä mainitun ongelman ratkaisemiseksi. LED-näytöt käyttävät useita pienempiä lamput, jotka voidaan kytkeä päälle tai pois päältä toisistaan ​​riippumatta. Tämä kyky mahdollistaa näytön näyttää todella tummat alueet näytetään edelleen valopilkuista. Se on jopa piirit pitää älykäs valvoa taustavalon.

Valitessaan välillä näyttöjen tuoda kotiin, se on silti parasta tietää, mikä niistä on korkeampi todellinen kontrasti kuin se todella kuvaa paremmuuden LCD. Dynaaminen kontrastisuhde pitäisi ottaa vähemmän tärkeänä kuin sen tehokkuutta voidaan lyödä tai miss, riippuen videon toistetaan. Se maksaa myös tietää, onko näyttö on varustettu CFL tai LED-taustavalo, koska se voi antaa hieman enemmän painoa dynaamisen kontrastisuhteen, joita mainostetaan valmistaja.

Loppujen että, mikään ei silti voita vierekkäin vertailu kaksi näyttöä ja näyttää sama videoita. Tietäen todellinen ja dynaamisen kontrastisuhteen pitäisi auttaa kaventamaan valintoja ennen kuin teet todellinen vierekkäin verrattuna.Yhteenveto:

1. Dynaaminen kontrasti arvot ovat yleensä paljon suurempi kuin todellinen kontrastiarvon

2. Dynaaminen kontrasti arvoja saavuttaa vaihtelemalla taustavalon kirkkautta, kun todellinen kontrasti on tehty kiinteään kirkkaus