Ero Samsung Solstice ja Samsung SunburstSamsung Solstice vs Samsung Sunburst

Samsung Solstice ja Sunburst ovat kosketusnäyttö puhelimet, jotka luopua joilla minkäänlaista näppäimistön tai näppäimistön ja luottaa pelkästään ainoastaan ​​näytössä Kaikkien panos tarpeisiin. Sunburst on standardi 2G puhelimen samat ominaisuudet kuin 2G-puhelimissa. Toisaalta, Solstice on 3G-puhelin ja se voi saavuttaa datan jopa 3. 6 Mbps lataamista. Tämä nopeus tekee siitä erittäin kätevä käyttää puhelinta selaamiseen sivustojen tai jopa 3G-modeemi kun kytkeä tietokoneeseen. Yksi asia kuitenkin, vaikka se 3G-puhelin, Solstice ei pysty tekemään videopuhelut, koska se on vain yksi kamera ja se sijaitsee takana. Se puuttuu pienempi eteen päin kamera, jota käytetään videopuheluita varten.

Molemmat puhelimet pystyvät myös toimimaan navigointiavut koska molemmat puhelimet on GPS (Global Positioning System) vastaanottimet niihin; sillä teillä on tarvittava ohjelmisto hyödyntää vastaanottimien. Solstice on GPS-vastaanotin, joka pystyy toimimaan yksin tai tuella online-yhteyden. Osa tiedoista on ladattu kautta online-yhteys, joka mahdollistaa Solstice tehdä nopeammin ja tarkemmin lukot asemiaan. Toisaalta, Sunburst on varustettu A-GPS-vastaanotin, joka on samanlainen kuin sen Solstice mutta ei toimi, ellei sitä avustaa online-yhteyden. Jos puhelin yhteyden Internetiin saada GPS-tietoja ja sinulla ei ole rajoittamaton data suunnitelma, voi aiheuttaa lisäkustannuksia.

Lopuksi Sunburst pystyy vain hyväksyä microSD-muistikortteja, joiden kapasiteetti on 16 Gt tai vähemmän. Toisaalta, Solstice voi hyväksyä jopa 32 Gt SDHC. Pidä mielessä, että siellä voi myös olla 32GB SDXC kortteja ja puhelin ei ehkä tunnista näitä huolimatta samankokoisia. Vaikka Sunburst voi tapahtua vain pienempiä kortteja, voit silti ostaa enemmän kuin yksi, jos todella tarvitset kapasiteetin ja vain vaihtaa niitä milloin haluat.

Yhteenveto:1. Solstice on 3G-puhelin, kun Sunburst on 2G-puhelin

2. Solstice on varustettu GPS-vastaanotin, kun taas auringonruskettama voi käyttää A-GPS