Ero iTouch 1G ja iTouch 2GiTouch 1G vs iTouch 2G

Kehityksen jälkeen touch tekniikka, jota käytettiin luomiseen Iphone, Apple käyttää samaa tekniikkaa keksimään Ipod Itouch. Sen lisäksi, että voimme toistaa kappaleita ja videoita, jotka on ladattu aivan kuten perinteisen iPod, iTouch menee askeleen pidemmälle antamalla sen käyttäjille mahdollisuuden mennä verkossa, jossa on sisäänrakennettu Wi-Fi-ominaisuus, samoin kuin kyky voit nauttia pelaa eri videopelejä.

Vaikka Ipod Itouch 1G ja 2G näyttävät hyvin samanlaisilta, ja samaa varastointikapasiteetti ja ominaisuuksia, kuten multi-touch-käyttöliittymä, ja USB 2. 0 kapasiteettia, on monia eroja ominaisuuksia, jotka nämä kaksi Ipod Itouch malleissa on ( lukuun ottamatta selvää eroa niiden hinnat). Yksi selkeä ero, on, että Ipod Itouch 2G nyt on sisäänrakennettu kaiuttimet, ominaisuus, joka ei ole yleisen 1G mallissa. Tämä tarkoittaa, että ihmiset, jotka omistavat Ipod Itouch 2G on kyky kuunnella heidän suosikki musiikkia ja katsella videoita ystäviensä kanssa, verrattuna 1G malli, jossa sinun täytyy liittää ulkoisia kaiuttimia, tai kytke kuulokkeet sinulle kuulla ääniä, että pelaat, tai vuoropuhelua videon että olet katsomassa.

Tämän mukaisesti, Ipod Itouch 1G ei tule ulkoista äänenvoimakkuuden säädin sijaitsee kotelon Ipod Itouch, toisin kuin 2G vastine. IPod Itouch 1G malli, ainoa tapa, että voit säätää äänenvoimakkuutta on kautta, joka tulee näkyviin, kun soittaa suosikki sävelet, tai katsoa suosikki elokuvia.

Toinen merkittävä ero Ipod Itouch 1G ja 2G malleissa on elinikä akkujaan. Huolimatta Ipod Itouch 2G malli on paljon ohuempi kuin 1G malli, se on pidempi akun kuin aikaisemmat vastine. Ipod Itouch 1G tarjoaa käyttäjille 22 tuntia kestävä akku audio-, ja 5 tuntia kestävä akku videoiden katseluun. Toisaalta, Ipod Itouch 2G malli tarjoaa käyttäjilleen 36 tuntia kestävä akku voivat nauttia haluamastaan ​​musiikista, ja 6 tuntia videoiden katselua. Sinänsä käyttäjät 2G malli voi nauttia käyttäen Ipod Itouch pitempään kuin 1G mallin käyttäjille.Yhteenveto:

1. Sekä Ipod Itouch 1G ja 2G malleissa on erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten Wi-Fi-ominaisuus, multi-touch-käyttöliittymä ja kyky katsella videoita ja videopelien pelaamiseen.

2. Ipod Itouch 1G ei ole rakennettu kaiuttimet. Toisaalta, Ipod Itouch 2G on sisäänrakennettu kaiuttimet, sekä äänenvoimakkuuden säätö, jonka avulla voit jakaa musiikkia ja videoita ystävien ja rakkaitaan.