Ero Nintendo Wii ja PSPNintendo Wii vs PSP

On olemassa paljon vaihtoehtoja, kun se tulee pelaamista. On konsolit, PC-pelaamiseen, kannettavat, ja paljon muuta. Nintendo Wii ja Sony PSP on kaksi edustajaa eri luokkaan. Tämä on merkittävä ero näiden kahden välillä, koska tämä olisi todennäköisesti kriteerit, että ostajat käyttää valittaessa välillä. Nintendo Wii on standardi konsoli, joka vaatii hieman tilaa, kun PSP on kannettava laite, joka voi ottaa mukaansa kaikkialle. Ymmärrettävästi PSP ei ole niin paljon monimutkaisia ​​kuin Wii varaa ottaen huomioon, että laitteisto on mahtua erittäin pieneen tilaan.

Koska kannettava laite, PSP voi toimia melko paljon omasta tarvitsematta kytkeä mihinkään muuhun laitteeseen; syrjään pistorasiasta ajoittain tietenkin. Mutta Wii, sinun täytyy olla televisio, koska se ei ole omaa näyttö.

Yksi merkittävä muutos Wii on lisätty liiketunnistimet, joiden avulla ohjain tunnistaa liikkeitä soittimen ja muuntaa ne komennot, että peli ymmärtää. Liiketunnistimet, pelaamista muutakin kuin painike muussaamiseen, joka on yleinen muilla pelikonsolit. PSP ei ole tällaista kykyä ja kaikki tulo on kautta digitaalinen painikkeet ja analoginen joystick.On myös suuri ero median molempien laitteiden. Wii käyttää standardia kokoinen 120mm levy, joka on identtinen levyjä kooltaan. Toisaalta, PSP käyttää pienempiä 80mm muodossa. Mutta kun se on pienempi, Sony pakattu sen integroitu tapauksessa, joka tekee Kookkaammat tuoda ympäri.

Pohjimmiltaan tämä on kuin vertaisi omenoita tomaatteja. Ne voivat molemmat olla pyöreä ja punainen, mutta sisältä ne ovat melko erilaisia. ? On selvää, sinun pitäisi tietää, mitä haluat ennen kuin menee ulos ja ostaa joko yksikkö. Jos kotona suurimman osan ajasta, Wii on luultavasti parempi, mutta PSP on edelleen vaihtoehto. Jos olet juuttunut odottavat eri paikoissa koko päivän, niin PSP on ainoa vaihtoehto; tai mikä tahansa muu kannettava pelilaitteet.

Yhteenveto:

PSP on kannettava, kun Wii ei ole

PSP toimii omasta kun pitää kytkeä Wii televisioon

Wii tunnistaa liikkeen, kun PSP ei