Ero Cyborg ja RobotCyborg vs Robot

Robotit ja kyborgeja tuntua tavaraa tieteiskirjallisuuden ja jossain määrin he ovat. Mutta mitä useimmat ihmiset eivät tiedä, että kyborgeja ja robotit olemassa vain ei siinä muodossa, että ne kuvaavat elokuvissa. Suurin ero kyborgiksi ja robotti on läsnä elämän. Robotti on pohjimmiltaan kone, joka on hyvin kehittynyt. Se on usein automatisoitu ja vaatii hyvin vähän vuorovaikutusta ihmisten kanssa. Vertailun kyborgien ovat yhdistelmä elävän organismin ja koneen. Se ei 't välttämättä tarvitse olla ihminen, se voi olla koira, lintu tai muu elävä olento.

Elävä komponentti on mikä erottaa kyborgiksi peräisin robotin. Tämä tarkoittaa periaatteessa sitä, että kyborgiksi on elossa, kun robotti isn 't. Vaikka jotkut robotit voidaan simuloida tiettyjä näkökohtia elävien olentojen, se ei koskaan todella on elossa. Robotti on vain pystyy tekemään mitä se oli ohjelmoitu tekemään kun kyborgi, erityisesti ihmisen kyborgeja, käyttää vapaata tahtoa niiden toiminnasta.

On olemassa useita hyviä esimerkkejä robotteja. Heidän joukossaan ovat robotit työskentelevät tehtaissa, jotka tekevät toistuvia tehtäviä. Nämä robotit ovat parempia kuin ihmisillä nämä tehtävät, koska ne ovat erittäin nopeita ja eivät väsy. Cyborgs myös kävellä keskuudessamme, vaikka saatat ajatella niitä tavallisten ihmisten. Ihmiset, joilla on robotti proteesit yleensä luokitella kyborgeja. Jopa ihmiset, joilla on sydämentahdistin luokitella niiden olemassaolo riippuu osittain jatkuva toiminta elektroniikkalaitteen, joka pitää heidän sydämensä 's rytmiä.Toinen alue, jossa robotit ja kyborgeja vaihtelevat on monimutkaisuus. Robotit voivat olla melko monimutkainen, kuten tehtaan robotteja edellä. On kuitenkin myös robotteja, jotka ovat hyvin yksinkertaisia. On yksinkertainen robotti Pakit saatavilla pikkulapsille kipinä heidän uteliaisuutensa ja näyttää heille perusperiaatteet robotiikka. Vertailun vuoksi kone osa kyborgi on usein hyvin monimutkainen, sillä se on liitäntä orgaaninen osa toimiakseen. Jotkut proteettinen kädet voi toimia melko paljon kuin todellinen raajan, ja jotkut voivat jopa tavoittaa ja napata asioita.

Yhteenveto:

1. Robotti on automaattinen konetta kyborgiksi on yhdistelmä organismin koneella.
2. Robotit Aren 't elossa kun kyborgeja ovat.