Ero Canon Rebel T3i \u0026 amp; Canon Rebel SL1Canon Rebel T3i vs Canon Rebel SL1

Canon on aina ollut luotettava merkki yhteydessä Digijärjestelmäkameroiden valokuvauksen ja kapinallisten mallit ovat osa heidän evoluution tehtävänä kehittää valokuvauksen tekniikkaa ja vie se aivan uudelle tasolle. Kapinallisten T3i ja kapinallisten SL1 mallit ovat kaksi sen erittäin suosittu kameramalleista ja on oma ainutlaatuinen eroja. Let 's tarkistaa peruspiirteet asettamalla ne erilleen.

Canon Rebel T3i ja kapinallisten SL1 ovat molemmat erittäin kilpailukykyinen mallista valokuvauksen jättiläinen Canon. Molemmat mallit tarjoavat runsaasti ominaisuuksia tuo on erittäin kova kilpailu näiden kahden välillä. Canon Rebel T3i voittaa yli Canon Rebel SL1 erilaisilla näkökohtia kuten megapikselimäärä. Sen mukana tulee 18 7 megapikselin joka on hieman korkeampi kuin 18. 5 megapikselin Canon Rebel SL1.

Canon Rebel T3i mahduttaa hyvin vahvempi akun kuin SL1. Akku T3i on lähes 28% tehokkaampi kuin että Rebel SL1. Se on myös paremman kuvanlaadun. Värin syvyys Canon Rebel T3i on erinomainen ja hieman parempi kuin Canon Rebel SL1. Dynaaminen alue on myös laajempi kuin SL1. T3i malli tulee suurempi määrä ristikkäistyyppistä tarkennuspistettä kuin SL1 ja on myös hieman suurempi tilavuus verrattuna jälkimmäiseen.

Rebel SL1 on upea malli Canon. Siinä on vähemmän melua suurilla ISO tasolla. Käynnistysviipeen on 0,1 sekuntia vain verrattuna 0,4 sekuntia käynnistysviipeen kapinallisten T3i. On hieman vähemmän laukaisuviive tässä mallissa. Suurin valo herkkyys taso on huomattavasti korkeampi. Merkittävä piirre Rebel SL1 on, että se tulee kosketusnäyttö, jota ei löydy Rebel T3i. Paino Rebel SL1 on 163g kevyempi kuin Rebel T3i.

SL1 on sisäänrakennettu HDR tilassa ja kehon volyymi on myös hyvin pienikokoinen kuin T3i mallia. Se on 3. 5 mm ääniliitäntä socket ja ampuu nopeammin korkeimman resoluution kuin Canon Rebel T3i. Muotokerroin on pienempi kuin T3i malli ja tämä kamera on myös ohuempi, kapeampi ja lyhyempi kuin Canon Rebel T3i.
Tärkeimmät erot Canon Rebel T3i \u0026 amp; Canon Rebel SL1:

Canon Rebel T3i on suurempi megapikseliä kuin Rebel SL1.


Canon Rebel T3i pakkauksissa vahvempi akun kuin Rebel SL1.
Väri syvyys Rebel T3i on parempi ja dynaaminen alue on laajempi kuin Rebel SL1.


Määrä ristikkäistyyppistä tarkennuspistettä että Rebel T3i on 5. 6 kuin yksittäinen yksi Rebel SL1.


Koko Rebel T3i on suurempi kuin Rebel SL1.


Rebel SL1 on kosketusnäyttö, mutta T3i mallia ei ole.


Rebel SL1 on vähemmän käynnistyksen viive ja laukaisuviive kuin Rebel T3i.