Ero Nokia N8 ja Dell StreakNokia N8 vs Dell Streak

Nokia N8 ja Dell Streak kaksi älypuhelimia vie high-end markkinoilla. Kaksi osuus monia samoja ominaisuuksia, joita voidaan odottaa älypuhelimet mutta myös eroja kahden; joista suurin on koko. Streak on paljon suurempi puhelin kuin N8 ja monet on pitänyt sen koon välistä rajaa älypuhelimet ja tabletti tietokoneita, kuten iPad. Se 's 5cm pidempi ja 2 cm leveämpi kuin N8, mutta se on ohuempi 2 mm. Koko Streak johtuu suurelta osin valtava 5 tuuman näyttö. Suurempi näyttö otollisia hienosti web-selailun ja navigointi missä enemmän sisältöä on aina paremmin.

Konepellin alla, merkittävin ero näiden kahden välillä on käyttöjärjestelmä, että he käyttävät; Streak käyttää Android vaikka N8 käyttää Nokian 'Symbian-käyttöjärjestelmä. Molemmat käyttöjärjestelmät eivät ole yhteensopivia ja niillä on omat hyvät ja huonot puolensa. Symbian on ollut olemassa jo jonkin aikaa, joten se' s hiottu ja toimii varsin hienosti. Toisaalta, Streak käyttää versiota 1. 6 Android; vaikka toiminnallinen, se puuttuu monia ominaisuuksia. Päivitys versioon 2. 2 pitäisi ratkaista monia näistä puutteita.

Se ei ole vain käyttöjärjestelmän kahta puhelinta myös vaihdella, kun se tulee sydämeen laitteen; prosessori. N8 käyttää 680MHz ARM-prosessori, kun taas Streak käyttää paljon voimakkaita 1Ghz Snapdragon-prosessori. Enemmän laskentatehoa tarkoittaa nopeampaa vastausta ja parempia moniajo.Mitä muita kuin keskeisiä piirteitä, N8 on yliotteen. Se urheilu 12 megapikselin kameran kenno kun Streak on yleisempää 5 megapikselin kenno. Jossa anturi päätöslauselma, enemmän on aina parempi; varsinkin kun siihen liittyy Nokian 'high-end optiikka. N8 on myös varustettu FM-radio, kun Viiru ei ole. FM on edelleen hyvä vaihtoehto, kun kyllästy omia soittolistoja ja nettiradio ei ole vaihtoehto.

Yhteenveto:

Streak on paljon suurempi kuin N8

Streak on paljon suurempi näyttö kuin N8

Streak käyttää Android kun N8 käyttää Symbian-käyttöjärjestelmään

Streak on paljon vahvempi prosessori kuin N8

N8 kamera on paljon parempi kuin Streak 's