Ero Oscillator ja CrystalOskillaattori vs Crystal

Jos 'uudelleen sähköinsinööri tai laitteiston asiantuntija, niin todennäköisesti tiedät, miten määritellä ja erottaa oskillaattorit kiteitä. Jos kuitenkin' eivät ole teollisuuden alalla, nämä ehdot saattavat olla hämmentävä. Oskillaattori ja kiteen hyödynnetään prosessorit ja muut sähkölaitteet. Yksi voi löytää näitä komponentteja Central Processing Unit, tai CPU pöytätietokoneiden, kannettavien tietokoneiden, pelikonsolit, matkapuhelimet, ja muita monimutkaisia ​​sähköisiä vempaimia. Sekä oskillaattori ja kiteiden mahdollistavat prosessorin töihin.

Kuitenkin niiden yhtäläisyydet pääty tähän. Ihmiset, jotka ajattelevat, että oskillaattorit ja kiteet toimivat samalla tavalla väärässä. Ne ovat kaksi eri komponentteja ja käynnistä prosessori eri tavoin. Oskillaattori antaa yhteensä yhteyden prosessorin kellon. Oskillaattori on joko muovia tai metallia ulkoa, ja se koostuu neljä nastaa. Kaksi näistä nastat toimivat putket vallasta. Toinen pin toimii lähtö, kun viimeinen tappi käytetään majoittaa ylimääräisiä mekaaninen yhteys. Oskillaattori on määritetty puskurin, mikä tarkoittaa, että se pystyy korkea teho käyttötehtäviin.

Kide ei ole yhtä monipuolisia kuin oskillaattori, yksinkertaisesti koska se on yksi niistä monista asioista, jotka muodostavat oskillaattorin. Kide muodostaa oskillaattori yhdessä muiden osien, kuten verhoiluun korkit, kääntelemällä vahvistin, ja oikea lähtö puskuri. Lisäksi kiteet täytyy kalibroida, jotta mahtua oskillaattorin kokoonpano. Yksityiskohdat kuten lastaus parametrit ja kaikuva leikkaus tyypit on viimeisteltävä, ennen kuin asetat Crystal tulee oskillaattori.

Niin, että on ero kiteen ja oskillaattori: kide on yksinkertaisesti osa oskillaattorin. Synkronointi kide työskennellä tiettyyn oskillaattori voi olla vaikeaa, että 's miksi useimmat insinöörit ostaa täysimittainen oskillaattori sijaan ostaa erillisiä osia, kuten kristalli kokoonpano ajatellen. Sillä veteraani insinöörit kuitenkin he mieluummin valitsevat kiteet itse, koska he tietävät, minkä tyyppinen kide voidaan optimoida oskillaattorin 'suorituskykyä. Sovittamalla oikeus kiteen oskillaattorin merkittävästi parantaa nopeutta kellon prosessori. Kello prosessorit, jotka hajoavat helposti yleensä viallinen oskillaattorin. Kide ja muut osat oskillaattorin tarvitse olla huippukunnossa kerätäkseen turvallinen, täysin optimoitu kello prosessori.

Mistä voi ostaa kiteen tai koko oskillaattori paketin? Yksi voi ostaa nämä teollista kaupoissa, tai joskus jopa teollisen kokoonpanolaitosta ja tietokone varastoissa. Kello prosessori, kun kaikki on arvokas laite, ja valmistajilla on aina runsasta oskillaattorit varannon vain siinä tapauksessa, että kellon prosessori hajoaa.Jotta tietää enemmän kiteet ja oskillaattorit, voit etsiä yli Internetissä eritelmät Crystal ja oskillaattori tuotenimet ja suorituskykyyn. Jos haluat koota oman oskillaattori, voit myös etsiä tee-se-itse-sivuja Internetissä tai ota eri foorumeilla.

Yhteenveto

1. Crystal ja oskillaattori ovat komponentteja kellon prosessori. Kello suoritin hyödynnetään pöytätietokoneiden, pelikonsolit, ja muita monimutkaisia ​​sähköisiä vempaimia.

2. oskillaattori on joko muovia tai metallia ulkoa, ja se koostuu neljä nastaa. Kaksi näistä nastat toimivat putket vallasta. Toinen pin toimii lähtö, kun viimeinen tappi käytetään majoittaa ylimääräisiä mekaaninen yhteys. Oskillaattori on määritetty puskurin, mikä tarkoittaa, että se pystyy korkea teho käyttötehtäviin.