Ero Apple iPhone 4S ja iPhone 4Apple iPhone 4S vs iPhone 4

Kuten kaikki odotti vapauttamaan iPhone 5, Apple päätti heittää jokainen käyrä pallo ja ilmoittanut julkaisevansa iPhone 4S. Se näyttää identtinen iPhone 4, koska yksikään ulkoisia näkökohtia muutettiin. Mutta konepellin alle, iPhone 4S on huomattavasti parempi kuin edeltäjänsä. Ensimmäinen suuri ero iPhone 4S ja iPhone 4 on piirisarja ja suoritin se käyttää. IPhone 4S käyttää parannettua A5 piirisarjan, joka on kahden ytimen suoritin 1GHz. Prosessori iPhone 4 pystyy toimimaan 1Ghz mutta on väitetysti underclocked vain 800MHz säästää virtaa.

Toinen merkittävä parannus iPhone 4S on sisällyttäminen sekä GSM- että CDMA radioita samaan luurin, joten se maailma puhelin. IPhone 4, kuten useimmat muut puhelimet, on joko radio- ja rajoittuu tietyille alueille, toisin kuin iPhone 4S, joka on käyttökelpoinen juuri missään.

Kamera iPhone 4 on suhteellisen alhainen resoluutio 5 megapikseliä tämän päivän 's vaatimukset. IPhone 4S päivittää tätä paljon suurempi 8 megapikseliä suuremmille ja selkeämpiä kuvia. Videokuvaus resoluutio on parannettu 1080p, tuo iPhone 4S par useimpien muiden älypuhelimia oli näitä ominaisuus muutama vuosi sitten.Yksi tärkeimmistä myyntivaltteja iPhone 4S on Siri, henkilökohtainen avustaja, joka käyttää puheentunnistusta suorittaa tehtäviä, jotka puhutaan siihen. Vaikka iPhone 4 voidaan päivittää IOS 5, versio käyttöjärjestelmästä että ominaisuudet Siri, se ei silti ole toimi päivitetty iPhone 4. On teorioita kelluva, miksi näin on. Jotkut sanovat, että yhden ytimen iPhone 4 ei ole tarpeeksi voimakas todella käsitellä Siri. Toinen teoria on, että Apple on vain jarruttaa Siri tehdä iPhone 4S houkuttelevammaksi nykyinen iPhone 4 omistajat. Onko iPhone 4 pystyy käyttämään Siri vai ei, tulee ilmoitettavaksi lähikuukausina.

Yhteenveto:

1. IPhone 4S on kaksiytiminen prosessori, kun taas iPhone 4 doesnt 't
2. iPhone 4S on maailma puhelin, kun iPhone 4 ei
3. iPhone 4S on suurempi resoluution kamera kuin iPhone 4
4. iPhone 4S voi tallentaa 1080p videota, kun iPhone 4 ei voi