Ero Nintendo Wii ja Nintendo GamecubeNintendo Wii vs GameCube

Wii ja Gamecube ovat molemmat konsolit Nintendo, joka on tehnyt kuuluisan pelihahmot Mario, Donkey Kong ja monet muut. Tärkein ero näiden kahden välillä on ikänsä Gamecube on edeltäjä Wii. Tuotanto Gamecube on lopetettu vuodesta 2003 eikä uusia yksiköitä tai pelit ovat saatavilla sitä. Toisaalta, Wii on edelleen Nintendon 'uusin konsolin ja sillä on suuri määrä pelejä paljon enemmän odotettu otsikot.

Wii, Nintendo muutti pois tavallista kuusi akselin ohjaimet, että useimmat konsoleita oli tuolloin; kuten Gamecube. Ne on suunniteltu ja toteutettu liikeohjain joka perustuu lähinnä liike soittimen sijaan näppäinpainallukset. Tämä pakottaa pelaaja päästä ulos tuolin ja todella liikkua. Toinen sivuvaikutus liikeohjain on suhteellinen käyttäjäystävällisyyttä Wii. Jopa paljon vanhempi ihmiset voivat edelleen osallistua pelejä kuten Wii Sports ja vain nouto mekaniikka heti, koska liike on hyvin relatable toimelle ruudulla. Et todellakaan voi 't saavuttaa tämän kanssa Gamecube sillä useimmat pelit vaativat monimutkaisia ​​yhdistelmiä näppäinpainalluksia voidakseen toteuttaa liikkuu.

Kokonsa, Gamecube on paljon suurempi kuin Wii, koska se yritti näyttää ja todellinen kuutio. Wii on paljon ohuempi torni ja vaatii sen pohja, jotta seisoo pystyssä. Langattomien ohjaimet myös lisää sleekness Wii kuin voit piilottaa kaikki johdot takana yksikkö. Gamecube on 4 ohjainportissa edessä ja johdot voivat saada melko sotkuinen ellet poista valvojat aina valmis pelaa.Lopuksi Nintendo on luopunut pienempien 80mm levyt, koska se oli kanssa Gamecube, ja meni vakio 120mm kokoinen levyjä Wii. Suurempi levyille mahtuu enemmän tietoja ja vähentää tarvetta ulottuu pelejä useiden levyjen tai suhteettoman puristamalla elokuvia.

Yhteenveto:

Gamecube on paljon vanhempi konsoli kuin Wii ja on sittemmin lopetettu

Gamecube käyttää standardia ohjaimet, kun Wii käyttää liikkeenohjainten

Wii on käyttäjäystävällisempi kuin Gamecube

Wii on tyylikkäämpi ja pienempi verrattuna Gamecube