Ero iPhone 6 Nexus 5Vuonna 2014, kun Tech Giant Apple julkisti uuden benchmark tuote iPhone 6, Big Brother Google myi sen Nexus 5. päivityksen Android 5. 0 Lollipop, se puhaltaa henkeä tuotteeseen, joten se paremmin kuin koskaan. Let 's nähdä, jos vertailukohtana pystyi koskettaa korkeudet luoma Nexus 5.

Suunnittelu ja Build

Nexus 5 C Nexus 5 näyttää kirkas Corning Gorilla lasi levy kumilla muovi paljastava käyrät ylä- ja alareunassa. Sen reunat ovat kulmittain lujan otteen puhelimessa. Keraaminen teho ja äänenvoimakkuuden painikkeet ovat varsin hyvänä ja antaa tyydyttävällä napsahduksen. Kameran linssi on melko suuri ja työntyy takana. Yläosa puhelimen ominaisuuksia kuuloke- kanssa pinhole mic. SIM tarjotin sijaitsee vajaat virtapainiketta. Alareuna on USB 2. 0 latausportti erillisillä grillit, joista yksi puhuja ja toinen on mikrofoni.

iPhone 6 C iPhone 6 on kylmä, sileä, ja hohtavan metallin lohko. Toisin kaikki aiemmat mallit, terävät kulmat korvataan pyöreitä muotoja. Liuskat muovin päälle ja pohja ovat antennien kuten meillä oli HTC One (M7). IPhone on dynaamisesti ohuempi kuin Nexus 5, ja kamera, sekin on hyvin pieni verrattuna, että Nexus 5 äänenvoimakkuuspainike yhdessä äänetön kytkin, on vasemmassa reunassa, kun taas SIM tarjotin ja valta painike ovat oikeassa reunassa. Yläreuna puhelimeen on puhdas, kun taas pohja tarjoaa puhuja grillit, lataus-portti, kuuloke- ja pinhole mikrofoni. Vaikka tällaisia ​​jännittävät grafiikat iPhone 6 on alkanut huono huhut johtuen alumiinin sisäinen kehys, joka voi helposti taipua osaksi puolet, jos jotkut kohdistetaan sitä. Et koskaan kuule taivutetusta Nexus 5.

Näytä

Nexus 5 C Nexus 5 on 4. 95 tuuman True HD IPS kapasitiivinen kosketusnäyttö. Näytön resoluutio on 1920 x 1080 pikseliä, joiden Pikselitiheys 445 pikseliä tuumalla 16 miljoonaa väriä. Se on pieni kyljet, suurempi yläpuoli, ja suhteellisesti pienempi pohja. Yläpuoli on anturit, edessä kamera, ja syvennetty kuuloke. Puhelin on täynnä kosketusnäyttö puhelin, jossa on kaikki painikkeet ruudulla. Näyttö on erittäin kirkas, mutta on valaistu siten, että se voidaan lukea. Se on vakaa katselukulmat terävän ja selkeän valkoiset, mutta musta ei ole niin syvä kuin oletat sen olevan.

iPhone 6 C iPhone 6 on 4. 7-tuumainen LED-taustavalaistu IPS LCD kapasitiivinen kosketusnäyttö. Se on näyttö 750 x 1334 pikseliä, joiden Pikselitiheys 326 pikseliä tuumalla. Näyttö kutsutaan Retina-näyttö, mutta se on vain termi Steve Jobs kuin täydellinen pikselitiheyden ihmisten silmissä. Vaikka pikselimäärä on melko pieni, iPhone 6 on poikkeuksellisen kirkas paras kontrasti ja väri. Kyljet ovat hyvin pieniä verrattuna muihin aikaisempiin malleihin yläpuolen kanssa tarjoaa kuulokkeen ja edessä kamera ja Touch ID painiketta pohjassa puolella.

Touch tunnus -painiketta tarjoaa parasta anturi ja toimii sormenjälkiskannerin. Painike on painetaan kerran, ja sitten se tapahtuu hyvin nopeasti, intuitiivisesti, ja tarkasti.

Kamera

Nexus 5 C Nexus 5 on 8MP peruutuskameran ja 1. 3MP edessä kamera, mutta laatu ei ole hyvä. Se on alle huono valaistus. Se on hidas automaattitarkennus. Uusi API Android 5. 0 tekee sen paremmin ja voit olla joitakin erinomaisia ​​napsautuksella.

iPhone 6 C Vaikka iPhone 6 on vastaava 8MP kamera, se on edelleen paras sen alueella. Se on pienempi resoluutio 1. 2MP kamera FaceTimea mutta antaa hyvän selfie napsautuksella.

Akun kesto

Nexus 5 C Nexus 5 on 2300mAh akku. Akku optimointia Android 5. 0 ovat todella hienoa, ja eliniän yhdellä latauksella on pidennetty 90 minuutin päässä oletusarvo. Lisääminen akku säästyy valinnalla voi pidentää lopullista 5% tai 15% akun. Se tukee myös Native Qi langattoman latauksen. Se käyttää microUSB 2. 0 paikka latauksen.iPhone 6 C Hienoja silmälasit ja muotoilu, Apple puuttuu sen akun. Kanssa 1810maH akun, elämä on melko toivotonta. Se käyttää Lightning pistorasiaan lataukseen.

Suorituskyky

Nexus 5 C Nexus 5 on aina salamannopean siitä, kun se näytti Android 4. 4 ja on ollut suuri Android 5. 0. Se on Qualcomm Snapdragon 800 neliytiminen 2. 3 GHz prosessori 2 Gt RAM adreno 330 GPU. Se 'on hyvin vaikea hidastaa Nexus 5 Lollipop kannella, joka paljastaa kuinka sujuvasti ja nopeasti Android voi olla.

iPhone 6 C iPhone 6 on nopein ja vakaa iPhone koskaan. Sen kuristettu juoksevuus, vaikka tuottaa joitakin virheitä ja toistu sujuvasti. Se on A8 piirisarja dual-ARMv8-pohjainen Cyclone prosessori 14GHz kanssa 1GB RAM.

Ohjelmisto

Nexus 5 C Se perustuu hyvin vakaa käyttöjärjestelmä Android 5. 0 ja kirkkaat värit ja suuri animaatioita. Se pitää apps klusterin tarjoaa sinulle tyhjän kotisivun tilaa hakea widgetejä. Se on täysin Google-keskitetty kaikki keskeiset suunniteltu Googlen sovelluksia ja vastaanottaa lähes välittömästi päivityksiä Googlelta. Se tarjoaa myös akku säästyy vaihtoehto, etusija kaappi, useita-tilin vaihtoehto napauttamalla ja maksaa vaihtoehto, ja näyttö-pinning vaihtoehto. Kehittäjille se tarjoaa ennalta kääntäjä vaihtoehto kaikille sovelluksia tehokasta grafiikkaa ja parempaa suorituskykyä.

iPhone 6 C Se toimii iOS 8, joka on erittäin vakaa. Se pitää sovelluksia suoraan aloitusnäytön, joka voidaan clubbed kansioihin. Se tarjoaa suuren kameran tiedot, oma App Store ja iTunes. Se tarjoaa myös Apple-to-Apple pilvi synkronointi, perhe jakaminen, kunto seuranta, ja Spotlight-haku. Se on myös kolmannen osapuolen näppäimistö päivitykset ja widgetit.

Perustamispäivä ja hinta
Nexus 5 julkaistiin lokakuussa 2013, ja 16 Gt maksaa $ 349 ja 32GB maksaa $ 399.

IPhone 6 käynnistyi syyskuussa 2014, ja lajikkeet 16GB, 64GB ja 128GB joiden keskimääräiset kustannukset $ 650.

Johtopäätös

Jos sinulla on budjetti rajoitteet ja silti haluavat parasta, niin Nexus 5 pitäisi olla oma valinta; mutta ilman budjettirajoitteet, se riippuu täysin teitä ja miten haluat käyttää puhelinta, johon valinta olisi tehtävä.