Ero HTC Inspire 4G ja Motorola Atrix 4G HTC Inspire 4G vs Motorola Atrix 4G

Inspire 4G HTC ja Atrix 4G Motorola kaksi älypuhelimia, jotka äskettäin julkaissut AT \u0026 amp; T. Molemmat puhelimet ajaa Android 2. 2 (Froyo), mutta odotetaan saavan päivityksiä Gingerbread. Ensimmäinen ero Inspire ja Atrix on näytön koko. Inspire on suurempi näyttö mittaamalla 4. 3 tuumaa verrattuna Atrix 's 4-tuumainen näyttö. Molemmat puhelimet käyttävät mukautettua käyttöliittymistä niiden vastaavista valmistajien että' siksi he eivät 't samannäköisiä huolimatta käynnissä sama käyttöjärjestelmiä.

Toinen etu Inspire 4G on sen Tarkempaa kamera. Sen anturi on resoluutio on
8 megapikseliä verrattuna 5 megapikselin kamera. Molemmat kamerat voivat ottaa 720p videoita vaikka on odotettavissa, että Atrix tukisi 1080p kun se päivitetään Gingerbread. Mikä Inspire puuttuu on eteen päin kamera videopuheluita varten. Vaikka Atrix on matalan resoluution VGA-kamera, se silti toimii hyvin riittää.

Tärkein syy siihen, miksi Inspire 4G voittanut 't olla tulossa 1080p videotallennus Piparkakku on puute vallan. Niissä on silti yhden ytimen, 1Ghz, leijonankita prosessori, jota käytettiin vanhemmissa HTC puhelimissa. Vertailun Atrix 4G käyttää Tegra 2 piirisarja, joka on kaksi Cortex A9-prosessorit. Siinä on myös erinomainen GPU niille visuaalisesti intensiivinen 3D-pelejä. Atrix 4G laitteisto pystyy käsittelemään 1080p video ja paljon muuta.Muisti on myös toinen näkökohta, jossa Atrix 4G voittaa yli Inspire 4G. Täydentämiseksi dual core prosessori, Atrix on 1 Gt muistia, kun taas Inspire on vain kolme neljäsosaa tästä määrästä on 768. Sama pätee, kun se tulee varastoon. Atrix 4G mukana runsaasti 16GB tallennustilaa, joka on enemmän kuin tarpeeksi useimmille ihmisille. Inspire 4G on pienempi 4GB muistikapasiteetti. Tämä saattaa riittää joillekin mutta luultavasti ei useimmille. Se nojautuu microSD-korttipaikka lisää muistia.

Yhteenveto:

1. Inspire 4G on isompi näyttö kuin Atrix 4G.
2. Inspire 4G on suurempi resoluution kamera kuin Atrix 4G.
3. Atrix 4G on toissijainen kamera, kun Inspire 4G doesnt 't.
4. Atrix 4G on kaksiytiminen prosessori, kun Inspire 4G doesnt 't.