Ero HTC Thunderbolt ja Apple iPhone 4



HTC Thunderbolt vs. Apple iPhone 4

Viimeiset pari kuukautta ovat olleet varsin jännittävä Verizon tilaajille kuin on ollut aika paljon uusia puhelimia CDMA-verkossa. Yksi odotetuimmista on iPhone 4 Applelta. Toinen huomionarvoinen käyttöönotto on HTC Thunderbolt. Ensisijainen ero näiden kahden välillä on nopeus: iPhone 4 on 3G-puhelin, kun taas Thunderbolt 4G yhteensopiva sen LTE 700 radio. Tämä ei ole 't suuri ero tällä hetkellä LTE infrastruktuuri on melko rajallinen juuri nyt. Mutta kun aika tulee, Thunderbolt on huomattavasti nopeampi kuin iPhone 4, kun surffata internetissä ja ladata tiedostoja.

Apple 'oma käyttöjärjestelmä iPhone 4 on yksi sen tärkeimmistä kiinnittää, koska siellä on enemmän kuin tarpeeksi sovelluksia käyttäjät voivat valita. Thunderbolt lainaa Google' s Android, mikä epäilemättä on tärkein kilpailija Apple 's iOS. Vaikka on luultavasti ole niin hiottu kuin iOS vielä, se on varmasti sinne Google 's nopea julkaisusykliä ja erittäin innostunut yhteisö takana.

On helppo nähdä fyysisiä eroja iPhone 4 ja Thunderbolt kun vierekkäin. Thunderbolt on suurempi ja painavampi kuin iPhone 4. Thunderbolt 's 4. 3 tuumaa näyttö on lähes täynnä tuuman suurempi kuin 3. 5 tuuman näyttö iPhone 4. Vaikka Thunderbolt näyttö on pienempi resoluutio kuin iPhone' s verkkokalvo näyttö, koko varmasti valtti resoluutio, kun se tulee katsella elokuvia tai verkossa selailu näihin pieniin laitteisiin.

Yksi alue, jossa iPhone 4 on harvoin lyöty on muistia. On vain kaksi vaihtoehtoa iPhone 4: 16GB variantti, ja 32GB. Perustuen sisäinen muisti, Thunderbolt häviää, koska se on vain 8 Gt muistia. Mutta kun ajatellaan, että Thunderbolt alukset 32GB microSD-kortti, asteikot ovat kallistuu kohti Thunderbolt.



Vaikka ero on nolla todellisuudessa, on syytä mainita, että Thunderbolt on suurempi resoluutio kamera kuin iPhone 4. Kuvan laatu on enemmän tai vähemmän yhtä suuri, vaikka. Ellet tulostaa sen mainostaulu, iPhone 4 kuvat ovat sama kuin Thunderbolt, jos ei parempi.

Yhteenveto:

1. Thunderbolt on 4G puhelin, kun iPhone 4 on 3G-puhelin
2. Thunderbolt toimii Android kun taas iPhone 4 on iOS
3. Thunderbolt on suurempi puhelin kuin iPhone 4
4. Thunderbolt on varustettu enemmän muistia kuin iPhone 4