Ero kvartsi ja Automated liikkeen kellotKvartsi vs Automated liikkeen kellot

Kellot ovat olleet jo melko pitkään ja he 've käyneet läpi paljon muutoksia vuosisatojen. Quartz liikkeen kellot, yleisesti tunnettu kvartsikellojen, ja automatisoitu liike kellot, myös yleisesti tunnettu automaattinen tai itsevetävät kellot, ovat vain kahdenlaisia, joka näytti. tärkein ero niiden välillä on niiden luonteen. kvartsi kellot ovat elektronisia laitteita, jotka käyttävät logiikkapiirien määrittää aika. Toisaalta, automaattiset kellot ovat mekaanisia. automaattiset kellot ovat melko sama kuin vanha kelloja, jotka on kierretty vain paljon tarkempia.

Vuonna kvartsikello, kvartsi jatkuvasti värähtelee tietyllä taajuudella. Tämä värähtely on sitten syöttää sen logiikkapiirin, joka laskea sitä ja kääntää sen sekunteja, minuutteja, ja tuntia. Jotta virtaa kvartsi ja logiikkapiirien, kvartsikelloissa käytä taikina, joka on vaihdettava aika ajoin. Sen sijaan automaattinen kellot älä käytä paristoja. Se käyttää räikkämekanismi, joka automaattisesti lakkauttaa kun siirrät. Koska automaattinen kellot ovat riippuvaisia ​​liike, on tärkeää, että kellot käytettävä säännöllisesti pitääkseen sen pysäyttäminen.

Kokonsa, kvartsikellojen voidaan tehdä niin suuria tai pieniä kuin haluat. Mutta kun se tulee automaattinen kellot, on olemassa raja, kuinka pieni voit tehdä niistä. Tämä johtuu siitä, että eksponentiaalisesti kasvavia vaikeuksia pienemmillä automaattinen kellot johtui suurelta osin monimutkaisuus mekaanisten osien. Hinta automaattinen kellot on myös melko korkeampi johtuen vaikeudesta massa tuottaa niitä.Kun se tulee todellinen työtä kellon, joka kertoo aika, kvartsi kellot ovat paljon tarkempia kuin automaattinen kellot. Tämä, ja sen erittäin edullisia, on syy monistuvat nopeasti Kvartsikellot. Siitä huolimatta monet vielä hakea automaattinen kellot. Tämä johtuu siitä, että automaattinen kellot ovat nyt käsitellään enemmän kuin koruja kuin kellojen.

Yhteenveto:

1. kvartsi liike kellot ovat elektronisia vaikka automatisoitu liike kellot ovat mekaanisia
2. kvartsi liike kellot tarvitse paristoja, kun automatisoitu liike kellot eivät
3. Automatisoitu liike kellot täytyy jatkuvasti kulunut, mutta ei kvartsi liikkuvuutta kellot
4. kvartsi liike kellot ovat paljon pienempiä kuin automatisoitu liike kellot