Ero WiFi ja 3G KindleWiFi vs 3G Kindle

Kolmannen sukupolven Amazon 'Kindle on uusin ja on hiljattain tullut ulos mukana erikoistarjouksia, erityinen termi mainoksia, alennettuun hintaan. Sekä WiFi ja 3G versioita Kindle on saatavilla alennettuun hintaan. Tärkeimmät ero WiFi ja 3G sytyttää on matkapuhelinmodeemia koska molemmilla on WiFi ominaisuuksia. 3G Kindle pystyy yhteyden Amazonin 's Whispernet jopa ilman WiFi-yhteys, kunhan olet matkapuhelinverkon alueella. Joten mitä se tarkoittaa periaatteessa sitä on niin kauan kuin olet matkapuhelimen signaalin, 3G Kindle voi muodostaa yhteyden Whispernet ja voit ostaa kirjoja tai lukea uutisia.

Koska WiFi Kindle doesnt 't on matkapuhelinmodeemi, se on tad hieman kevyempi kuin 3G Kindle mukaan vain viidesosa unssilta. Se on melko pieni ero kenenkään huomata varsinkin kun mitat kaksi ovat noin sama. Mitä te huomaisi vaikka on lisääntynyt akun WiFi syttyä, kun langaton on päällä. Tämä johtuu suurelta osin siitä solukkomodeemi imee vähän tehoa. Tämä ei pitäisi 't olla suuri ongelma useimmille, vaikka sillä voit vain ladata sitä milloin tahansa. Mutta kun pitkiä matkoja, se voisi olla hyvä idea ottaa langattoman pois suurimman osan ajasta.

On selvää, suurin ratkaiseva tekijä välillä WiFi ja 3G Kindle on ostohinta. WiFi Kindle on halvempaa kuin 3G Kindle noin $ 25. Jos olet halukas pöytään yli käteistä 3G Kindle, pitää mielessä, että 3G-yhteys on käytettävissä vain 100 maassa. Tämä ei ole ongelma asuville alueella Yhdysvalloissa ja suuret maat ja kaupungit ympäri maailmaa. Mutta vain olla varma, tarkista Amazon 'sivusto tietää, jos et kuulu tai ei. Mutta jos käytät Kindle kotona useimmiten, se on luultavasti parempi vain säästää rahaa ja saada WiFi syttyä.Yhteenveto:

WiFi Kindle ei ole matkapuhelinmodeemi kun 3G Kindle tekee
WiFi Kindle on hieman kevyempi kuin 3G Kindle
WiFi Kindle paranee akun langattomalla on kuin 3G Kindle
WiFi Kindle on halvempaa kuin 3G Kindle