Ero Ink ja TonerInk vs Toner

Kun jatkuvaa kehitystä meidän tekniikka, ihmiset etsivät enemmän laitteita, jotka voivat auttaa heitä työssään tai yrityksiä. Yksi yleisimpiä laitteita, jotka voit löytää toimistossa ympäristössä olisi tulostimista, ja ihmiset luottavat näiden laitteiden helpottaa niiden taakkaa kun se tulee painatus tärkeitä tiedostoja. Siksi yritykset ottavat huomioon erilaisia ​​tulostimia, että he käyttävät maksimoimaan niiden tehokkuutta. Kun se tulee painatus, liike yritykset voivat joko tulostimia, jotka on muste tai ehkä tulostimia, jotka toimivat penkit. Selvittää eroa muste ja väriaineen, meidän pitäisi tutkia osia, käyttötapa, ja muista tekijöistä. On tärkeää erottaa näitä kohteita, jotta voimme antaa liikeyritykset ja muita ihmisiä, jotka haluavat olla tulostimen monipuolisempia vaihtoehtoja, kun se tulee tulostimet.

Muste on yleisimmin käytetty kasetti tulostimet. Mustekasetti toimii kuten kynällä kirjoitus paperille. Mustekasetti on nestemäistä mustetta siinä. Toisaalta, väriaine on paljon, kuten pienempi hiekanjyviä. Väriainekasetti on painatus aine, joka on hiili-pohjainen. Se rakeistetaan pieniksi ja pienhiukkasia. Lisätty Hiilipohjaisten aine on polymeeri, jota käytetään tekemään Hiilipohjaisten aine kiinni paperiin. Muste on vesipohjainen tai ajoittain, öljypohjaisia. Toisaalta, väriaine on kuiva, koska sen pölyn kaltaisia ​​partikkeleita.

Myös ero miten nämä tulostus komponentteja käytetään tulostimissa. Kuten edellä on mainittu, mustepatruunat ovat paljon kuin kyniä. Tulostin käyttää paine mustepatruunan paperille soveltaa musteen. Toisaalta, värikasetit soveltaa monimutkaisemman prosessi, johon liittyy kehittyneempää tekniikkaa. Tulostin penkit käyttää lasereita sulaa väriaine. Koska se on sulanut, väriaine sitten tarttuu paperiin ja seuraa mallia asettaman tulostettava asiakirja.

Myös ero tuotoksen laadun välillä mustetta ja väriainetta. Musteet, heillä on jo korkea laatu tulosteen. Laatu lähdön perustuisi tulostimesta ei muste itse. Toisaalta, väriaine on kehittyneempi huomioon, kun se tulee laatuun. Väriaine 's laatu olisi vaihdella partikkelien koko väriaineen. Kun hiukkaset väriaineen ovat suurempia, käyttäjät voivat odottaa keskinkertainen laatu. Jos hiukkaset ovat pienempiä, laatu painatus olisi erinomainen.

Lisäksi on myös ero hinnat kyseisten tulostimista. Mustekasetti on paljon halvempaa kuin väriainetta. Tämä johtuu siitä, että mustekasetti ei ole pitkällä aikavälillä, ja sen nopeus on melko hidasta. Mustekasetti helposti olla tyhjennetty. Toisaalta, väriaine on paljon kalliimpaa, koska se mahdollistaa enemmän sivuja tulostettavaksi. Väriainekasetti voi tulostaa jopa 5000 sivua. Lisäksi se on paljon nopeampi käyttää kuin mustepatruuna.

YHTEENVETO:1. Muste on nestettä, kun väriaine on kiinteä.

2. Ink koskee paine tulostamiseen samalla väriaine käytetään laseria.

3. Ink on korkealaatuisen tulostuksen, kun väriaine 's laatu vaihtelee koosta riippuen sen hiukkasia.

4. nopeus tulostus on hidasta musteella kun väriaineet tulostaa nopeammin.