Ero Melu poistavat ja melueristys Hälynpoisto vs melueristys

Melu voi olla aika ärsyttävää, kun haluat vain joitakin uni tai jos haluat kuunnella suosikkikappaleitasi. Vähentää melua kuulet yli kuulokkeet, valmistajat ovat sopeutuneet kaksi hyvin erilaisia ​​lähestymistapoja; melu peruuttamalla ja melueristys. Tärkein ero näiden kahden välillä on se, miten ne vähentää melua. Kohinanpoistolla on aktiivinen prosessi, joka vaatii virtaa, kun melueristys on passiivinen prosessi, joka toimii aina.

Kohinanvaimennus kuulokkeissa on mikrofoni sijaitsee ulkopuolella, joka kuuntelee melua. Se vie tätä melua ja luo juuri päinvastaista, joka sitten syötetään kuljettajia. Kun melu ja sen vastakohta kohtaavat, ne kumoavat toisensa. Melueristys isn 't niin monimutkaista. Mitä se yrittää saavuttaa on yhteensä tiivisteen korvakäytävään kautta pehmeä geeli kuten materiaalit, jotka multaa itse omaan korvakäytävään. Tiivisteen estäisi melua pääsemästä korvalla. Molemmat menetelmät eivät ole täydellinen ja jonkin verran melua löytäisi tiensä sisällä korvalla.

Koska se tarvitsee virtaa, melua vaimentavat kuulokkeet on usein omat akut. Tämä voi olla haittapuoli, koska on olemassa mahdollisuus, että unohdat ladata niitä tai sinulla ei ole varaosia. On myös mahdollista, että loppuu maksun aikana lennon tai olosuhteissa, joissa voi 't saada uudet paristot. On myös kysymys kustannuksista. Kohinanvaimennus kuulokkeet on kehittynyt elektroniikka, jotka käsittelevät kohinaa ja luovat sen käänteinen. Tämä , lisätään ylimääräisiä komponentteja, kuten mikrofoni, nostaa yleistä hintaa kuulokkeet. melueristys kuulokkeet don 't harhailla että kauas tavallisista kuulokkeista syrjään materiaalin valinta. Erilaiset materiaalin saavuttaa eri sinetin ja kohinanvaimennus.Silti melua vaimentavat kuulokkeet ovat parhaita saatavilla, koska ne ovat paras kohinanpoiston kyky. Puhumattakaan siitä, että niiden muotoilu tarjoaa jo hieman kohinanvaimennus tekijä. Mutta kuten aina kaupallisten tuotteiden kanssa, hinta on tärkeä tekijä. Top-end melueristys kuulokkeet voidaan todennäköisesti voittaa halvempien melua vaimentavat kuulokkeet.

Yhteenveto:

1. Kohinanpoistolla on aktiivisuutta, kun melueristys on passiivinen lähestymistapa
2. Kohinanvaimennus kuulokkeet tarvitse erillistä akkua melueristys kuulokkeet don 't
3. Kohinanvaimennus kuulokkeet ovat kalliimpia kuin melueristys kuulokkeet