Ero Motorola Xoom 3G / 4G ja Xoom WiFiMotorola Xoom 3G / 4G vs Xoom WiFi

Xoom on yksi uusimman haastajista tabletin valtaistuimelle, joka on tällä hetkellä hallussaan Apple 's iPad 2. Tällä hetkellä on kolme mallia, jotka ovat joko 3G- tai 4G-ja malleja, jotka tulevat vain WiFi. On selvää, että Xoom WiFi on paljon halvempaa, mikä tekee jotkut ihmiset kysymys, onko se on sen arvoista viettää 3G / 4G versioita tai jos WiFi versio on tarpeeksi hyvä.

Ero hinta Xoom 3G / 4G ja Xoom WiFi on varsin kohtuullinen, koska Motorola tarvitsi lisätä jotakin muuta laitetta. Tämä on solu 3G / 4G modeemi, joka tarvitaan yhteyden matkapuhelinverkkoon. Tämä laitteisto doesnt 't todella lisätä paljon kokoa tai painoa Xoom joten ei ole selvää kolahtaa. Mitä voit kertoa ero näiden kahden välillä on etsimällä SIM-korttipaikkaan. Tämä sijaitsee päällä Xoom, vieressä 3. 5mm audioliitäntään ja paikka muistikortille.

Ottaa 3G / 4G-yhteydet voi parantaa hyödyllisyyttä Xoom niille, jotka ovat jatkuvasti liikkeellä. Koska olet alle sopivan verkon peittoalueella, et yhteyden internetiin matkapuhelinverkon ja tarkistaa tai lähettää sähköpostia, kuunnella Internet-radiota, tarkistaa Facebook-sivulla, tai keskustella ystävän kanssa melkein missä tahansa; asioita, joita et voi tehdä kanssa Xoom WiFi bussissa, junassa, tai liikkuvassa ajoneuvossa. Voit silti käyttää Xoom WiFi liikkeellä, mutta vain offline tarkoituksiin, kuten kuunnella musiikkia tai katsella videoita, jotka ovat jo laitteessa.Muista, että yhteyden matkapuhelinverkkoon isn 't vapaa, toisin yhteyden kotiin, toimistoon tai muun toimipaikan' s WiFi-yhteys. Jotta voidaan maksimoida käytätte Xoom 3G / 4G, sinun täytyy maksaa datayhteyttä. Tämä voi olla joko kuukausittain, kuten useimmissa suunnitelmissa, tai ajoittain jos olet prepaid SIM.

Yhteenveto:

1. Xoom 3G / 4G-tabletit ovat kalliimpia kuin Xoom WiFi
2. Xoom 3G / 4G on matkapuhelinmodeemi kun Xoom WiFi doesnt 't
3. Xoom 3G / 4G on paikka SIM-korttia, kun Xoom WiFi doesnt 't
4. Xoom 3G / 4G tarjoaa enemmän liikkuvuutta kuin Xoom WiFi