Ero Apple iPhone 4G ja Dell StreakApple iPhone 4G vs Dell Streak

Apple iPhone 4 ja Dell Streak on älypuhelimia, mutta Streak on enemmän hybridi välillä tabletti ja älypuhelin. Suurin ero näiden kahden välillä on käyttöjärjestelmä, että he käyttävät. IPhone 4 käyttää IOS, joka toimii myös joitakin iPodien ja iPad kun Dell Streak käyttää uusinta OS älypuhelimille; Google 's Android. Vaikka niillä on periaatteessa samat ominaisuudet, kukin on toteutettu eri tavalla ja sovelluksista, joita voi ladata ja asentaa jokaiseen ei olisi yhteensopiva muiden.

Koska Streak on tabletti / älypuhelin hybridi on ymmärrettävästi paljon suurempi verrattuna iPhone 4. Se voi mahtua isoja taskuihin, mutta se ei ole kovin mukava. Suuri osa suurin osa Streak on tarttunut sen multi-touch screen. Se on 5 tuumaa ja lävistäjä verrattuna 3. 5 tuumaa iPhone 4 näytön. Huolimatta paljon suurempi näytön Streak, se on edelleen iPhone joka on suurempi tarkkuus on 960640 kuin Streak 's 800480.

Kun se tulee muistia, Apple päätti mennä kiinteällä sisäinen muisti joko 16GB tai 32GB, mallista riippuen. Se 's kätevä, koska sinun ei tarvitse ostaa muistikortteja, mutta et ole mahdollisuutta lisätä muistikapasiteettia, kun haluat. Toisaalta, Streak on varustettu hyvin pieni sisäinen muisti, mutta microSD-kortin avulla käyttäjä käyttää jopa 32 Gt kortteja. mahdollisuus vaihtaa muistikortit tehdä käytännössä rajaton.Akku iPhone 4 on saavuttamattomissa ja sinun ei ole kykyä olla vara-akut, tai korvata se itse, jos sen kapasiteetti on liian pieni tai jos se rikkoutuu. Dell päätti mennä perinteistä akkua, joka on saatavilla ja vaihdettavissa käyttäjän toimesta. Voit ostaa vaihtoakun ja asentaa sen itse, ja sinun ei tarvitse lähettää sen takaisin huolletaan.

Yhteenveto:
1. IPhone 4 käyttää iOS taas Streak käyttää Google 's Android
2. iPhone 4 on paljon pienempi kuin Streak 's
3. iPhone 4 näyttö on paljon pienempi kuin Streak 's
4. iPhone 4 ei ole SD-korttipaikka, kun Streak ei