Ero Apple iPad ja Pandigital NovelApple iPad vs Pandigital Novel

Pandigital Novel on oletettavasti e-kirjan lukija, mutta se ei jaa tavallista komponentit e-kirjan lukija. Sen sijaan menossa e-ink-näyttö vähemmän silmien rasitusta, Pandigital päätti mennä LCD-näyttö. Koska Tämän Pandigital Novel on enemmän yhteistä Apple iPad kuin useimmat e-kirjoja. Sen sijaan, iPad on leimattu multimedia laitteen kyky lukea e-kirjoja on yksi sen ominaisuuksia. Pandigital Novel voidaan käyttää myös pelata pelejä, katsoa videoita, kuunnella musiikkia, ja jopa verkossa selailu.

Selvin ero näiden kahden välillä on koko. IPad on paljon suurempi kuin Pandigital Novel. Jopa näyttö iPad on suurempi lähes 3 tuumaa. Ollakseen suurempi, muuntimet, tai komponentti, joka tekee näytön kosketusherkkä, ovat erilaisia. Se on Pandigital Novel on resistiivinen kun taas iPad on kapasitiivinen. Tämä tarkoittaa, että et saa multi-touch ominaisuuksia romaaniin mutta et iPad.

Yksi suurimmista kiinnittää iPad on sen kyky suorittaa monia sovelluksia, jotka vaihtelevat hyödyllistä vain typerä. Sovellukset voi ostaa Apple App Store, joka voi yhdistää, niin kauan kuin sinulla on Internet-yhteys. Vaikka Pandigital Novel toimii Android OS, sillä ei ole kykyä käyttää Android Marketplace tai mitä tahansa menetelmää asentaa muita sovelluksia. Olet periaatteessa rajoitettu mitä jo on luurin. Pandigital odotetaan vapauttaa päivityksen, joka tarjoaa tätä ominaisuutta.Jos liikkuu jatkuvasti tai Wi-Fi-ovat harvinaisia ​​missä asut, voit valita saada iPad malli, joka on 3G-modeemi siihen. Sen avulla voit käyttää matkaviestinverkon, jotta yhteyden Internetiin. Pandigital Novel doesnt 't on versio, joka on 3G-modeemi. Vaikka iPad tulee malleja, joissa on 16GB tai 32GB tallennuskapasiteetti, The Pandigital Novel on vain 1 Gt muistia. Se vain nojaa muistikorttipaikka varastointiin, joka tarkoittaa, että ostaa muistikortti on välttämätön, jos haluat mennä yli 1 Gt. iPad ei ole muistikorttipaikka joten ei laajeneminen on mahdollista.

Yhteenveto:
1. IPad on luokiteltu multimedialaite kun Pandigital Novel on ensisijaisesti e-kirjan lukija laajennettu ominaisuuksia
2. iPad on suurempi verrattuna Pandigital Novel
3. Näyttö iPad on kapasitiivinen samalla kuin Pandigital Novel on resistiivinen
4. iPad on satoja tuhansia sovelluksia, kun taas Pandigital Novel on none
5. IPad on cellular malli taas Pandigital Novel ei
6. IPad on enemmän sisäistä muistia kuin Pandigital Novel mutta ei ole muistikorttipaikka