Ero Nokia N8 ja Windows 7 PhoneNokia N8 vs. Windows 7 Phone

Kaksi kamppailee nimiä älypuhelinliiketoiminta ovat Nokia ja Microsoft. Molemmat yhtiöt käyttöön uusia merkintöjä yrittää pysyä pelissä. Nokia on N8, jossa on heidän uusin Symbian ^ 3 OS, kun Windows 7 Phone on käyttöjärjestelmä älypuhelimille Microsoftin joka on ollut esillä kourallinen puhelimet HTC. Yleensä nämä kaksi ovat melko samanlaisia ​​kuin he voivat tehdä samat jutut odotettavissa älypuhelimia.

Yksi merkittävä etu Windows 7 Phone on palveluja, joita tarjotaan Microsoftin. Nämä palvelut eivät ole erillisiä, vaan ne liittyvät muihin Microsoft-tuotteisiin; Xbox Live moninpelin ja Zune musiikkia ja multimediaa. Vaikka Nokia on ollut olemassa jo jonkin aikaa, sen ei 't on näitä palveluja laajentaa N8 kanssa. Vaikka voit saada musiikkia kautta Ovi Store, se on silti ole niin hyvä kuin mitä voit saada Windows 7 puhelimet.

Yksi ominaisuus N8 on, ettei Windows 7 Phone on sovitettu on sen kameran. 12 megapikselin Snapper Xenon-salama on luultavasti paras voit löytää älypuhelimen, ja jopa paremmin kuin jotkut digitaalikamerat. Kourallinen Windows 7 puhelimet ovat melko hyviä kameroita vaikka ja ei ole kertoa, jos jokin uusi malli vastaisi tai jopa ylittää kamera N8.Hyvin tuore ilmoitus loitsuja loppuun Symbian ^ 3 ja N8. Microsoft ja Nokia ovat ilmoittaneet, että Nokia ottaisi käyttöön Windows Phone 7 käyttö- tulevasta. Tämä tehokkaasti stuntteja kasvua Symbian ^ 3 vain N8 urheilu sitä. Vaikka saattaa silti olla yksi tai kaksi Symbian ^ 3 puhelimia lähitulevaisuudessa, ohjelmistojen kehittäjät olisi luopumalla Symbian kuin uppoavan laivan ja siirtymässä Windows Phone 7 tai kaksi muita kilpailijoita. Joten app-viisasta, siellä isn 't paljon voit odottaa N8 kun Windows 7 puhelimet, joskin vielä hyvin uusi, on odotettavissa, että monet sovellukset olisivat esiintyy pian.

Yhteenveto:

1. Windows 7 Phone on älypuhelin käyttöjärjestelmä, kun Nokia N8 on puhelin, joka toimii Symbian ^ 3 OS
2. Windows 7 puhelimet ovat parempia palveluja kuin Nokia N8
3. Nokia N8 on parempi kamera kuin kaikki Windows 7 puhelimet