Ero MPEG ja MPEG4MPEG vs MPEG4

MPEG, joka on lyhenne sanoista MPEG ja nimetty työryhmä, on joukko kompressointitekniikoihin videon ja äänen, joka on ollut merkittävä rooli koko historian digitaalisen videon tallennus ja toisto. Vaikka useimmat ihmiset ajattelevat MPEG yhtenä standardia, se on oikeastaan ​​koostuu useista osista, joita käytetään eri tarkoituksiin. Yksi osa MPEG on nyt erittäin suosittu MPEG4-pakkaus algoritmeja.

Kuten MPEG4 siirtyi eturintamassa, monet ihmiset kysyvät, miten se eroaa alkuperäisestä MPEG-standardi, nyt tarkemmin kutsutaan MPEG1. Vaikka alkuperäinen MPEG pakkausta käytettiin video-CD, paransi MPEG4 käytetään DVD ja jopa Bluray-levyjä. Tuloksena MPEG koodattu VCD- on melko huonompi MPEG4 koodattu DVD koska edellinen on rajoitettu tehokas bittinopeutta 1. 5Mbps eikä sovi media tuolloin.

Toinen alue, jossa MPEG4 on nähnyt näkyvä käyttö on kannettavien laitteiden, kuten henkilökohtainen musiikin ja videon pelaajia, älypuhelimet, ja tableteilla, kuten iPad ja Galaxy Tab. Tämä johtuu siitä, MPEG4 pystyy pakkaamaan videoita hyvin vähän laadun heikkenemistä. Tämä on erittäin toivottavaa kannettavissa laitteissa sillä vaikka muisti kapasiteettia näiden laitteiden merkitys on kasvanut jatkuvasti vuosien varrella, se ei ole koskaan huono asia medialle pienemmäksi, sillä se tarkoittaisi enemmän voidaan tallentaa tietty kapasiteetti.Teknisesti MPEG ja MPEG4 olisi periaatteessa tuottaa lähes samanlaisiin tuloksiin niin kauan kuin koko ei ole ongelma. Mutta todellisessa maailmassa, tämä ei pidä paikkaansa, koska tallennustilaa on aina rajallinen ja laitteiston osaa käsitellä niin paljon tietoa. Myös laitteidemme tehdä enemmän samalla, dekoodaus- algoritmi, joka vie liikaa prosessoritehoa on haitallista jopa laite, joka yrittää pelata sitä. Tällä välin, MPEG4 tarjoaa parhaan yhdistelmän laatua ja kokoa.

Yhteenveto:

1. MPEG4 on vain yksi osa laajempaa MPEG-ohjeissa
2. MPEG4 käytetään DVD kun MPEG alun perin käytetty CD-