Ero Pwnage Tool ja QuickPwnPwnage Tool vs QuickPwn

ZiPhone, QuickPwn, WinPwn, Pwnage Tool '' ketään, joka 's ei tunne Applen tuotteita ja sen sovellukset, eivät välttämättä tiedä, mitä nämä termit tarkoittavat. Periaatteessa kaikki nämä ovat välineitä avata iPhone, ja vapauttaa sen verkkoon rajoituksista . Kun iPhone julkaistiin ensimmäisen, keskellä media kohuun, yksinoikeuden sen käyttö yhteen verkkoon oli kiertää käyttämällä prosessia SIM lukituksen ja Jailbreaking.

Jailbreaking on prosessi korvaa iPhone firmware hieman muunneltu versio, niin että enemmän sovelluksia voidaan ladata. Älkäämme kuitenkaan keskittyä katseemme kaksi yleisintä prosessien käyttöön iPhone: Pwnage Tool ja QuickPwn.

Pwnage työkalu Apple käyttäjiä aktivoidaan, avata tai karkaaminen laitteen kolmannen osapuolen sovelluksia. Tärkein toiminnallisuus Pwnage Tool on .ipsw tai mukautetun palauttaa nippu. Päätavoitteena käyttäen Pwnage Tool, on luoda laite, joka parhaiten sopii tarpeisiisi.

Hyvä asia käyttää Pwnage Tool, että se on 100% palautuva. Jos et 'halua laitteen olla pwned, sinun tarvitsee vain palauttaa gadget varastossa Apple firmware.

QuickPwn, toisaalta, toimii samalla periaatteella kuin Pwnage Tool. Se myös pwns laitteeseen, mutta se käyttää eri järjestelmää. QuickPwn tarjoaa enemmän toimintoja kuin Pwnage Tool, siinä mielessä, että ei ole tarvetta palauttamista. Lisäksi QuickPwn käyttää ramdisk tehdä muutoksia laitteeseen. Useimmille Applen käyttäjille, QuickPwn on paljon parempi vaihtoehto kuin Pwnage Tool, vaikka jotkut ovat edelleen mieluummin jälkimmäinen edellisen päällä.Yhteenveto:

1. Pwnage Tool aktivoidaan, avata tai karkaaminen laitteesta kolmannen osapuolen sovelluksia, kun taas QuickPwn käytetään myös samat toiminnot '' vain, se käyttää eri järjestelmää.

2. Pwnage Tool käyttää .ipsw tai mukautetun palauttaa nippu, kun taas QuickPwn käyttää erilaista järjestelmää karkaaminen laitteeseen.