Ero HTC Sensation ja LG Optimus 2XHTC Sensation vs LG Optimus 2X

HTC Sensation pyrkii tuomaan Sensation takaisin päälle sen kilpailijoiden kuten LG, joka on suhteellisen uusi, kun se tulee älypuhelimiin. LG tuli ulos Optimus 2X muutama kuukausi sitten, jossa 2X selvästi osoittaa, että se on dual core prosessori. Huomattavin ero Sensation ja Optimus 2X on niiden näytöt. Sensation on hieman suurempi 4. 3 tuuman näyttö verrattuna 4 tuuman näyttö Optimus 2X. Mutta IPS näyttö Optimus 2X näyttää antavan erinomaisen suorituskyvyn. Se on parempi katselukulman ja kontrasti verrattuna S-LCD-näytössä Sensation.

Huolimatta molemmat ottaa kahden ytimen prosessorit, niiden piirisarjojen on aivan erilainen. HTC käyttää piirisarja Qualcomm modifioidulla A8-suoritin, joka kellotetaan 1. 2Ghz. Toisaalta, Optimus 2X menee Tegra 2 piirisarja Nvidia 1GHz A9-prosessori. Useimmat viitearvot laittaa Sensation on vankka lyijyä, mutta on olemassa pari viitearvot jossa Optimus 2X on johtavassa.

Toinen tärkeä ero on muistissa. Sensation on minimaalinen määrä sisäistä muistia, mutta alukset 8GB muistikortti. Sen sijaan Optimus 2X doesnt 't aluksen muistikortin mutta jo 8 Gt sisäistä muistia. Näyttää siltä, ​​että Optimus 2X on parempi lähestymistapa kuin voit helposti lisätä sen toisella muistikortilla.Kamerat on tunne ja Optimus 2X ovat melko tasaväkisiä, lukuun ottamatta pari eroja. Ensimmäinen on Tarkempaa edessä päin kamera Optimus 2X; 1. 3 megapikseliä Optimus 2X ja 0,3 megapikseliä varten Sensation. Mutta Sensation etuna, kun se tulee salaman koska se on kaksi LED-lamput verrattuna vain yksi Optimus 2X.

Yhteenveto:

1. Tunne on isompi näyttö kuin Optimus 2X
2. Sensation 's näyttö on huonompi katselukulma kuin Optimus 2X näytön
3. Sensation käyttää piirisarja Qualcomm taas Optimus 2X käyttää piirisarja Nvidia
4. Sensation tukeutuu muistikorttia Optimus 2X tukeutuu sisäiseen muistiin
5. Optimus 2X on parempi eteen päin kamera kuin Sensation