Ero Samsung Google Nexus S 4G ja HTC EVO 3DSamsung Google Nexus S 4G vs. HTC EVO 3D

Samsung Google Nexus S 4G ja HTC EVO 3D kaksi älypuhelimia, jotka ovat hyvin erilaisia ​​matkaviestinverkoissa. Nexus S 4G on CDMA puhelin taas EVO 3D on GSM-puhelimeen. Kaksi verkot eivät ole yhteensopivia ja et voi käyttää yhtä puhelinta toisessa verkossa. CDMA on tarpeeksi hyvä, jos et 't matkustaa paljon. Mutta jos olet maapalloa trotter, voit harkita saada GSM-puhelin, koska suurin osa maailman käyttää tätä standardia, erityisesti Euroopassa ja Aasiassa.

Kun se tulee loput laitteisto, Evo 3D on myös joitakin hyvin selviä etuja. Ensimmäinen on sen suuremman näytön. Kolmannes tuumaa ei voi tuntua paljon, mutta se on silti tarjoaa huomattavasti suurempi katselualue. Jotain kiitollisia kun selata verkkosivuilla puhelimeen.

Toinen merkittävä päivitys laitteisto on EVO 3D 's käyttö dual core prosessori. Kaksi ytimet voivat jakaa kuorman, varsinkin kun on enemmän kuin yksi sovellus käynnissä, mikä lisää suorituskykyä puhelimen samalla säilyttäen reagointikykyä UI . Nexus S 4G on vain yhden ytimen prosessori. Vaikka se voi 'T oikeastaan ​​kutsua hidas, kannattaa hillitä itsesi käynnissä moniin sovelluksia samanaikaisesti välttää kovia laitteeseen.Käyttää dual-core prosessori mahdollistaa EVO 3D käyttää dual takakamerat jotka pystyvät pistellä kaksi kuvaa yhdessä luoda 3D-illuusio. Tämä pätee sekä still ja 720p HD tason videoita. EVO 3D on myös omiaan ammunta 1080p videota mutta vain 2D. Ilman kykyä kuvata 3D, EVO 3D edelleen voittaa yli Nexus S 4G parhaana videotarkkuus se jaksaa levy on WVGA. Mutta Nexus S 4G 'n hyväksi, sillä on edessä päin kameraa, kun EVO 3D doesnt' t. Edessä päin kamera on aivan välttämätöntä videopuheluita, jotta toinen osapuoli nähdä.

Yhteenveto:

1. Nexus S 4G on CDMA puhelin taas EVO 3D on GSM-puhelimeen
2. EVO 3D-näyttö on isompi, mutta Nexus S 4G näyttö on parempi
3. EVO 3D on kaksiytiminen prosessori, kun taas Nexus S 4G doesnt 't