Ero Cable ja Network Kaapeli vs Verkko

Kaapelitelevisio on järjestelmä, joka tarjoaa eri kanavien kuluttajille kautta radiotaajuus- signaalit lähetetään kaapeleita. Televisiotoimintaan on järjestelmä tarjoaa eri kanavien kuluttajille suoraan televisio kautta ilmaan, joka käyttää radioaaltoja.

Kaapelitelevisio-, kaapeleita käytetään lähettämään ohjelmalähetyksiin televisioon taas antenni tuo lähetetyn ohjelmia television Network TV.

Verkko voi myös sanoa olevan jakeluverkon ovat tv, joka on keskeinen käyttöjärjestelmä.

Kunnes 1980 's, TV ei ollut suosittu ja ohjelmointi hallitsi vain muutama televisiolähetysverkkoihin. Se oli 1948s että kaapeli-tv oli suosituksi. Kun lähetys epäonnistui alueilla, joilla signaalien vastaanotto oli rajallinen, iso yhteisö antennit rakennettiin ja kaapelit ajettiin siitä taloja.

Nyt päivä, ihmiset mieluummin kaapeli verkkoon. Tämä johtuu siitä, kaapelitelevisio tuottaa laadukkaita ääniä ja kuvia verrattuna verkon TV.Kun verrataan kustannuksia, kaapeli-tv on vähän kallis. Asennuksen jälkeen antenni, voi saada verkon TV. Mutta jos kyseessä on kaapeli-tv, tarvitaan piirtämiseen kaapeleita ja myös asettaa laatikot tapauksessa, mikä on kallista. Infrastruktuuria, joka on kehitettävä kaapeleiden on enemmän kuin että Network TV.

Silti etuna kaapelitelevisio on, että palveluntarjoajat tarjoavat yhdistettyjä paketteja, jotka kuuluisivat internet, puhelin pitkin withy kaapeleita. Kun tarkastellaan lisäohjelmapaketit, kaapeli-tv kannattaa.

Yhteenveto

1. kaapelitelevisio, kaapeleita käytetään lähettämään lähetykset ohjelmia Television taas antenni tuo lähetetyn ohjelmia televisiovastaanotin Network TV.
2. Nyt päivä, ihmiset mieluummin kaapeli verkkoon. Tämä johtuu siitä, kaapelitelevisio tuottaa laadukkaita ääniä ja kuvia verrattuna verkon TV.
3. Verrattaessa kustannuksia, kaapeli-tv on vähän kallis. Asennuksen jälkeen antenni, voi saada verkon TV. Mutta jos kyseessä on kaapeli-tv, tarvitaan piirtämiseen kaapeleita ja myös asettaa laatikot tapauksessa, mikä on kallista.
4. etuna kaapelitelevisio on, että palveluntarjoajat tarjoavat yhdistettyjä paketteja, jotka kuuluisivat internet, puhelin pitkin withy kaapeleita.