Ero karkea ja hieno säätöKarkea vs Hienosäätö

Lähes mitä tahansa laitetta voidaan säätää juuri mieltymys käyttäjälle. Useimmissa laitteissa on vain yksi säätönuppi kutakin hallittavissa elementti. Mutta joissakin tapauksissa on kaksi säätönuppeja; merkitty karkea ja hienosäätää. Tärkein ero näiden kahden välillä on siinä, kuinka suuri on lisäys jokaisessa vaiheessa. Karkea, pieni liike johtaa suuri hyppy, kun taas tilanne on päinvastainen hieno.

Toinen ero karkea ja hienosäätö on alueella, että heillä on. Karkea säätö kattaa kaikki pienimmästä suurimpaan. Sen sijaan, hienosäätö kattaa vain murto-osan koko korkeuden. Minimiin alue hienosäätöä on diskreetti vaihe lisäys karkean säädön, jotta se kattaisi koko alue. Se voi myös olla suurempi, riippuen suunnittelijan laitteen.

Havainnollistamiseksi selvästi, kuinka karkeaa ja hienosäädöt toimivat yhdessä, kuva oikaisu, joka on alueella 0 100. karkea, kunkin vaiheen askelin 10 ja 1 hienoksi. Jos sinulla on vain karkea säätö, se on nopea ja helppo mennä minimistä maksimiin, mutta et voi saavuttaa tarkka arvo kuten 15 ja sinun tarvitse tyytyä joko 10 tai 20. Jos käytössä on vain hienoa, voit valita minkä tahansa arvo, mutta sinulla on paljon vaiheita ryhtyä siirtyä minimistä maksimiin. Jos sinulla on sekä karkea ja hienosäätö, saat ammattilaiset molempia.Käyttäen sekä karkea ja hienosäädöt tarjoaa käyttäjälle lisää hallintaa. Sinulla on suuri resoluutio antamat hienosäätö sekä helppous suuremmin askelin antamat karkea säätö. Joilla on sekä karkea ja hienosäätää ei ole kovin yleinen; ja laitteet, jotka tekevät niin, ne syystä. Nämä laitteet on hienosäädetty, jotta voidaan tuottaa halutun tehon.

Yhteenveto:

1. Karkea säätö on askeleen suurissa askelin samalla hienosäätö on askeleen paljon pienempinä annoksina