Ero NTSC, PAL ja SECAMNTSC, PAL, vs SECAM

Vuoden alkuaikoina TV, useiden standardien tapahtui, joka ohjaa miten tiedot on lähetettävä studiosta, koteihin katsojille. Kolme lopulta tuli ulos; NTSC, PAL ja SECAM. On olemassa lukuisia eroja NTSC, PAL ja SECAM. Let 's aloittaa kanssa virkistystaajuutta. NTSC käyttää virkistystaajuus 60Hz taas PAL ja SECAM molemmat käyttävät virkistystaajuus 50 Hz. Virkistystaajuus on, kuinka monta kertaa kuva ruudulla vaihtuu simuloida illuusion liikkeen. NTSC on siis enemmän nesteen liikettä, koska 10 enemmän kuvaa sekunnissa.

Näin ollen vain NTSC käyttää 525 vain 486 niistä näkyviä. Loput käytetään valvontamekanismeja synkronointiin ja pystypaluun. PAL ja SECAM molemmilla on suurempi tarkkuus käyttämällä 100 enemmän rivejä kehystä kohti. Out of 625 riviä PAL ja SECAM, 576 ovat näkyvissä ja loput käytetään valvontaa samoin.

Suurin haittapuoli NTSC on sen kyvyttömyys korjata värien näytön automaattisesti. Siten se tarvitsee sävy ohjaus, joka käyttäjän on säätää manuaalisesti. Nähdessään ongelma, päättäjät PAL ja SECAM käytetään vaihejärjestyksen, jotta automaattisesti korjaa väri ja poistaa tarve sävy ohjaus.

Se ei ole vain PAL ja SECAM, joka on yhtäläisyyksiä, sillä PAL yksinkertaisesti yrittäneet parantaa NTSC taas SECAM muuttanut joitakin käyttämistä menetelmistä NTSC; yksi näistä on käyttää QAM. QAM sanoista kvadratuuriamplitudimodulaation ja se on tekniikka, jota käytetään sekä NTSC ja PAL modulointiin värikkyyden. SECAM tehnyt 't käyttää QAM, valitsevat sen sijaan käyttää taajuusmodulaatio tai FM. Tämä antaa SECAM erinomaisen signaalin pitkiä matkoja, mutta lisääntyi välistä ylikuulumista luminanssi ja krominanssi.Toinen alue, jossa SECAM eroaa sekä PAL että NTSC on lähetyksessä sinistä ja punaista. NTSC ja PAL, sekä sininen ja punainen lähetetään samanaikaisesti. SECAM, ne lähetetään vuorotellen. Vaihtoehtoinen tapa lähettää värejä SECAM poistaa väriartefakteja jotka ovat läsnä NTSC ja PAL, mutta puolittaa väriresoluutiolle.

Yhteenveto:

1. NTSC käyttää virkistystaajuus 60Hz taas PAL ja SECAM käyttö 50Hz
2. NTSC on 525 riviä, kun taas PAL ja SECAM käyttö 625 riviä
3. NTSC vaatii sävy ohjaus taas PAL ja SECAM doesnt 't
4. NTSC ja PAL käyttö QAM taas SECAM käytetään FM