Ero Canon T2i ja Canon 7DCanon T2i vs Canon 7D

Canon EOS T2i on kamera, joka sisälsi paljon ominaisuuksia 7D huomattavasti alempaan hintaan, mikä johti paljon kuluttajia epäillä, onko se kannattaa kuoret pois ylimääräistä rahaa 7D. Luultavasti ensimmäinen asia jonka huomaisi kun pitää molemmat kamerat on koostumus kehoaan. T2i käyttää yhdistelmää polykarbonaatin, lasikuitua ja terästä ja 7D käyttää magnesiumseoksesta. Tämä tarkoittaa, että 7D voi ottaa enemmän sykkivä verrattuna T2i ennen yllä mitään vahinkoa.

Vaikka T2i käyttää DIGIC 4 kuvaprosessori, 7D käyttää kahta niistä. Tämä on tärkeä tekijä, miksi 7D on paljon nopeampi kamera verrattuna T2i. Tämä näkyy nopeus, jolla molemmat kamerat voivat kuvata jatkuvasti. T2i on enimmäisnopeus on 3. 7 kuvaa sekunnissa, kun taas 7D voidaan saavuttaa nopeus 8 kuvaa sekunnissa. Molemmat kamerat voi suorittaa tasapuolisesti edelleen valokuvaukseen tai videon tallennus, mutta se on kanssa toiminta valokuvaus missä paremmuuden 7D todella loistaa.

Sen lisäksi pääpiirteistä, 7D on myös joitakin pieniä ominaisuuksia, jotka ovat parempia tai erilainen verrattuna kuin T2i. Ensimmäinen on määrä automaattitarkennus pisteitä. T2i on vain 9 valittavaa pistettä automaattitarkennus taas 7D on 19 pistettä vieläkin suurempaa vapautta. Toinen on määrä muokattavissa toimintoja voi olla. Kun T2i voit määritellä jopa 12 toimintoa, 36 asetukset kun voi olla 27 mukautettuja toimintoja 70 asetukset 7D. Lopuksi T2i käyttää SD-muistikortteja, jotka ovat suosittuja kuluttajien laitteita, kun 7D tikkuja Compact Flash-kortteja, jotka ovat yleisiä ammattitason kameroihin.

Valinta näiden kahden välillä on melko helppoa ottaen huomioon, että ne molemmat ovat lähes identtisiä piirteitä ja T2i on hinnoiteltu paljon pienempi. Mutta jos aiot käyttää kameraa nopeatempoisessa tilanteissa, valinta selvästi kallistuu kohti 7D.

Yhteenveto:

1. T2i on halvempi verrattuna 7D2. 7D runko on paljon parempi verrattuna T2i

3. T2i käyttää DIGIC 4 kuvaprosessori kun 7D käyttää kahta samasta kuvasta prosessorit

4. 7D voi kuvata jatkuvasti lisää kuvia sekunnissa verrattuna T2i

5. 7D on enemmän tilaa muokattavissa toimintoja verrattuna T2i