Ero RG6 ja RG6 / URG6 vs RG6 / U

RG6 oli kerran sotilaallinen määritys koaksiaalikaapeleita, joita käytetään kuljettamaan radioaaltoja kommunikointiin. RG sanoista 'radio opas' ja 6 täsmennetään sähköiset ominaisuudet kaapelin. RG mil spec on jo kuollut ja se on hyväksytty laajalti yleisön kaapeloinnin tiedot datan yhdestä paikasta toiseen. Hyviä esimerkkejä rg6 kaapelin käyttö on johdotus kaapeli-TV-järjestelmät.

Kun se tulee RG6 ja RG6 / U ei todellakaan ole selkeää tai selvä ero näiden kahden välillä, että kuka tahansa voi itse kiinnittää kiinteänä tosiasia. On itse asiassa mitään eroa, mitä tulee sähköisiin ominaisuuksiin nämä kaapelit tehdä yksi sopiva korvaajana muiden useimmissa tilanteissa. On olemassa kaksi suurta ajatuksia siitä, mitä U tarkoittaa ja miten ne eroavat standardin RG6 kaapeleita.

Ensisijainen ajatus siitä, mitä U tarkoittaa on 'Underground' tai 'UV kestävyys' joten se sopii käytettäväksi ulkoisesta jossa se voi altistua sään ja muita syövyttäviä tekijöistä. Eri valmistajat ovat täysin valvoa, miten he rakentavat kaapelit niin kauan kuin ne on edelleen sähköisiä ominaisuuksia on RG6 selityksessä. Nämä kaapelit voivat olla ylimääräisiä suojaus, jotka tekevät niistä kestää pidempään tai toimivat paremmin kuin muut RG6 kaapeleita käytön aikana suojan ulkopuolelle vankka rakenne.

Toissijainen ajatus suhteen U on, että se yksinkertaisesti tarkoittaa 'Universal'. Tämä universaali kaapeli, se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että sitä voidaan käyttää mihin tahansa tarkoitukseen, joka sopii rg6 kaapeli. Tämä tarkoittaisi myös sitä, että se ei oikeastaan ​​ole erilainen kuin tavallinen rg6 kaapelilla.

Riippumatta siitä, mitä U nimitys on noin, sama sähköiset ominaisuudet tarkoita, että voit käyttää molempia kaapeleita vaihdellen niin kauan kuin sinulla on oikeus liittimet purkaa kaapeleiden ja käyttöliittymä laitteen. Mutta kun säätävä kaapelointi ulkopuolella, on parempi katsoa kuin katua. On parasta, että käytät rg6 / U kaapelin sijasta rg6 kaapelin. On myös hyvä kuulla valmistajalta kaapelin aiotte ostaa vain varmistaa, että se on oikea sinun tarpeisiisi.Yhteenveto:

1. Ei ole olemassa selkeää tai virallista erottaminen RG6 ja RG6 / U

2. RG6 on nimitys, kun U tarkoittaa maan alla tai UV kestävyys