Ero Yksitoimiset ja Double Action Guns Single Action vs Double Action Guns

Antiikin mies käyttää hänen kätensä ja muita välineitä, kuten kiviä ja puuta taistella vihollisia. Löytämisen ruutia muinaisessa Kiinassa, mutta hän keksi aseita kuten aseita käyttämään vastaan ​​ihmisiä ja eläimiä, joka uhkasi häntä.

Aseet ovat kannettavat ammuksen aseita, jotka ovat onttoja ja putkimainen tynnyriä ja takapuoli, jossa luoteja ladataan. Ne ovat laukaista aloittaa ja käyttää silmiinpistävää laite sytyttää pohjamaali. Striking mekanismit ovat joko vasarat (jousi jännitetty metalleja, jotka kääntyvät ja lakko nastat purkamiseksi patruuna) tai hyökkääjien (jousikuormitteinen Iskurinpiikit matkustaminen akselilla suunnattu suoraan patruuna).

Guns jotka ovat vasarat ovat joko yksitoiminen tai kaksitoiminen. Operoinnista yhden toiminta ase, kuten revolveri, vasaran täytyy virittää ennen jokaista laukausta. On vedettävä manuaalisesti, mutta useimmat aseet kukko vasara osana lastaus pistoolin kuten lisäämällä lehden.

Liipaisin samalla kertaa ase vapauttaa vasaran purkaa aseen vain kerran. Automaattisten tai puoliautomaattinen aseet, kun ensimmäinen laukaus, rekyyli automaattisesti kukko vasara seuraavaa laukausta. Pistols ammutaan jälkeen virittää liipaisimen kerran jokaista laukausta. Kiväärit ja haulikot ovat yhden toiminta aseet ja niin ovat Ruger Vaquero, M1911 ja Browning Hi-Power.Kaksitoiminen aseet kutsutaan myös kaksitoiminen vain (DOA). Vuonna kaksitoiminen ase, kun liipasinta vedetään, se tuottaa kaksi toimenpidettä: vetämällä takaisin vasaran viritettyyn asentoon indeksointi sylinteri seuraavaa kierrosta varten, ja vapauttamalla vasara lakko tappi ampua aseella. Ne voidaan ampua läpi yhden toiminnan cocking vasaran ja liipaisimen tai kaksitoiminen, joka on peräisin vasaran alas asentoon, jossa virittää iskuvasaran liipaisinta, pyörivä sylinteri, ja laukaisu vasaran palo kierrosta.

Tämäntyyppiset aseet ovat standardin asia poliisin jo usean vuoden ajan, koska ne on helpompi ja nopeampi käyttää etenkin vaativissa tilanteissa. Tänään kuitenkin, ne on korvattu puoliautomaattinen pistoolia.

Yhteenveto:

1. Yksittäinen toiminta ase on aseen, joka on vasara, joka on viritetty ennen jokaista laukaus kun kaksitoiminen ase on aseen, joka voidaan polttaa läpi yhdellä toiminnolla tai kaksitoiminen.
2. laukaista yhdellä toiminnolla ase vapauttaa vasaran purkaa aseen vain kerran, kun liipaisinta kaksitoiminen ase virittää iskuvasaran joka pyörii sylinterin ja laukaisee vasaralla palo ase.
3. Kaksitoiminen aseet olivat parempana poliisin yli yksitoiminen aseet, koska ne ovat mukavampi käyttää aikana tilanteita, jotka ovat suuren rasituksen.
4. Kaksitoiminen aseet tuottavat kaksi toimintaa, kun liipaisinta vedetään samalla yksitoiminen aseet eivät.