Ero iPad ja PSP GoiPad vs PSP Go

Jos päätetään, saada iPad tai PSP Go, sinun pitäisi kysyä itseltäsi, mitä todella haluat laitteesta. IPad on merkitty multimedia laite, koska se on Jokapaikan höylä tapaisena. Se voi tehdä melkein mitä tahansa haluat melko hyvin. Toisaalta, PSP GO on pelilaite, sen pääpaino on pelaamista, mutta se on myös muita ominaisuuksia, kuten kyky toistaa videoita ja musiikkia. IPad on paljon pelejä sekä vaan se 'ei ole niin hyvä kuin PSP Go pelit ovat.

Yksi tärkeimmistä arvotaan iPad on sen kapasitiivinen kosketusnäyttö, joka poistaa tarpeen näppäimistön ja useimmat muut painikkeet. IPad on vain yksi koti painike, aivan kuten iPhone. Tämä ei ole oikeastaan ​​hyväksyttävää, kun se tulee pelilaitteet, koska se on täysin mahdollista painaa liian kovaa tuoksinassa ja vahingoittaa näyttöä. Hopsia Go, aivan kuten useimmat pelilaitteet, on omistettu painikkeet, joita luja, jotta se kestää tuhansia tunteja pelaamista. Se tarjoaa myös näkövammaisille palautetta, jotta pelaajat voivat helposti kertoa jos -painiketta todellisuudessa painetaan tai ei.

Toinen keskeinen ero näiden kahden välillä on niiden koko. IPad on paljon suurempi kuin PSP Go, koska se on melko vaikeaa selata Internetiä niin pienellä näytöllä kuin PSP Go. Vaikka se on sen haittoja, se on pieni myös sen hyötyjä. Se on kannettava ja vaikka se on enemmän tilaa vievä kuin useimmissa puhelimissa, se voi silti mahtuu taskuun. Tämä mahdollistaa PSP Go toimia musiikkisoitin, vaikka olet liikkeellä.Lopuksi molemmat laitteet ovat varustettu WiFi verkossa yhteyksiä, mutta vain iPad on versio, joka on varustettu matkapuhelinmodeemi. Käyttämällä matkapuhelinverkosta, iPad voi silti käyttää Internetiä myös ilman WiFi hotspot alueella.

Yhteenveto:
1. IPad on multimedialaite kun PSP Go on pelilaite
2. IPad on kosketusnäyttö, kun PSP Go ei
3. IPad ei ole paljon painikkeita, kun PSP Go tekee
4. iPad on melko suuri, kun PSP on hyvin pieni
5. iPad on 3G-versio, kun PSP ei