Ero SLR ja digitaalikameratSLR vs Digitaalikamerat

SLR sanoista SLR. Tämä on kokoonpanoon liikkuvan peilien jotka ohjaavat valon joko etsintä tai elementti, joka tallentaa kuvan. SLR käytetään yksinomaan kameroissa, mikä tulossa omaa luokkaansa. Digitaaliset kamerat ovat seuraaja erittäin kypsä filmikameralla tekniikkaa. Sen sijaan, että tallennetaan elokuva, kuvan digitaalikameran muunnetaan digitaaliseen informaatioon, että tietokone voi käyttää uudestaan ​​kuvan. Se tarjoaa merkittäviä parannuksia filmikameroissa että ovat kyky heti esikatsella ja kyky käyttää LCD etsimenä.

Ilmaisin osoitus, joka erottaa SLR pisteestä-ja-versot on merkittävä hintalappuja. Tämä pätee riippumatta siitä, onko sinulla elokuva SLR kamera tai digitaalinen järjestelmäkamera. Vaikka digitaalikamerat käynnistyi erittäin korkea hinta, meillä on jo erittäin edullinen kohta ja ampua digitaalikamerat, jotka tarjoavat hyvin perusominaisuuksia.

SLR-kamerat ovat yleensä hyvin suuria. Mekanismi käytettäessä SLR kamera vaatii paljon tilaa, että kamera paljon suurempi. Kun tähän lisätään laaja valikoima linssejä, jotka voidaan liittää SLR, joista osa voi olla monta kertaa suurempi kuin kameran rungon. Digitaalikamerat tulla monenlaisia ​​muotoja ja kokoja. Digitaalisten järjestelmäkameroiden voi olla hyvin suuri, koska olen 've edellä mainittiin, mutta voit myös löytää digitaalikameroita, jotka ovat hyvin pieniä. Kamerat, joka löytyy oman matkapuhelimet, kannettavat tietokoneet, ja jopa jotkut vakoilu aparaatti ovat kaikki digitaaliset luonteeltaan, mutta yksikään ovat SLR.

On tosiasia, että enemmän liikkuvia osia on, sitä suurempi mahdollisuus asioita, jotka voivat mennä pieleen. Järjestelmäkameroiden on paljon liikkuvia osia, kuten linssejä ja peilejä, jotka voivat kuluvat ajan myötä. Digitaaliset kamerat on vähemmän liikkuvia osia, joidenkin joilla ei ole liikkuvia osia ollenkaan, mikä tekee niistä huomattavasti kestävämpi kuin muita kameroita.

Yhteenveto:1. SLR on peilijärjestel- joita käytetään huippuluokan kamerat, kun digitaaliset kamerat ovat uusi luokka kamerat eivät enää käytä elokuva

2. SLR-kamerat ovat yleensä hyvin kalliita, kun taas jotkut digitaalikamerat ovat melko halpoja

3. SLR-kamerat ovat suuria ja tilaa vieviä vaikka jotkut digitaalikamerat voivat olla hyvin pieniä