Ero PSP ja PSP 3000PSP vs PSP 3000

PSP tai PlayStation Portable on Sony 's kannettava pelikonsoli, joka kilpailee suoraan Nintendon' s DS. PSP 3000 on periaatteessa kolmas suuri muutos PSP ja on viimeinen alkuperäisen linjan. Tällä hetkellä vain PSP 3000 on edelleen tuotannossa Sonyn kuin kaksi edellistä versiota, PSP 1000 ja PSP 2000 on lopetettu.

On olemassa vain muutamia alueita, joilla PSP 3000 parantunut sen edeltäjien. Yksi on lisätty upotetun mic. Tämä on tervetullut lisä, koska se ei enää tarvinnut turvautua kuulokkeita, jotta puhelut Skypen kautta. Vanhempi PSP 2000 jo oli kyky tehdä VoIP puheluita vaan tarvitaan kuuloke takia puute mikrofoni.

Toinen parannus on muutos parempaan näytön. Se ei voi olla suurempi kuin sen edeltäjät. Mutta se toistaa värit paremmin varten vilkkaampaa kuvia, lisääntynyt vasteaika poistamaan hämärtää ja parannettu heijastusta teknologia helpottaa pelata ulkona.

Koska PSP 3000 on viimeinen alkuperäisen PSP linja, on kohtuullista, että Sony ojensi korvaavan. Tärkeimmät yhteistä keskenään yksiköitä, jotka onnistuivat PSP 3000 on puute UMD korttipaikka. Myönteistä, se vähentää laitteen 's kokoa ja painoa. Mutta negatiivinen puoli, vanha UMD pelejä, jotka olivat soitettavia PSP 3000 ja vanhempien laitteiden voi enää käyttää.Vaikka se näytti jonkin aikaa, että PSP Go voisi asettua PSP, muodossa tekijä ei oikeastaan ​​tartu hyvin. Tämän vuoksi Sony julkaisi toinen nimeltään PSV. Siinä on paljon enemmän silmälasit ja jatkoa PSP Go 's UMD vähemmän suunnittelua. PSV on vielä vapautetaan odotetuista tahansa välillä 4. neljännes 2011 vuoden 2012 alussa.

Yhteenveto:

1. PSP on kannettava konsoli ja PSP 3000 on uusin malli sen ensimmäisen sarjan
2. PSP 3000 on edelleen tuotannossa, kun taas vanhemmat maksupalveluntarjoajat eivät ole
3. PSP 3000 on sisäänrakennettu mikrofoni, kun taas vanhemmat maksupalvelujen don 't
4. PSP 3000 on parempi näyttö kuin vanhemmat maksupalvelujen
5. PSP 3000 on viimeinen PSP silti käyttää UMD korttipaikka